Doorgaan naar hoofdcontent

Eh... zou dit ook voor griep gelden?

Reacties

 1. Nee, dat geldt niet voor griep helaas. Dat moet je gewoon uitzieken. Beterschap gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank AvA, ik doe heel langzaam m'n best!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Astrid,
  Wat lees ik toch. Jij ziek. Dat kan toch niet wat volgens mij heb je volgende week vakantie.
  Gauw weer beter worden Laat je maar lekker vertroetelen. Gr. Francine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Astrid,
  Lekker snel weer beter worden en veel plezier volgende week in Limburg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Fransje, toch wel dus. Ik had gewoon zin in 2 weken vakantie, waarvan eentje uitgeteld rondom de bank. Lekker hoor... Ik hoop na de echte vakantie weer m'n ouwe zelf te zijn. Tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Reinoud: Dank, ik doe m'n best. Limburg wacht al op me ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Hetty: Beter thuiskomen dan ik straks wegga. Dat zeker!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.