Doorgaan naar hoofdcontent

Herfstvakantie is... aansterken!

De herfstreis naar het zuiden staat weer voor de deur. Al tien jaar traditie. Gaat dat dan nooit vervelen? Dacht het niet. De mooiste natuur en de mooiste stad van ons land binnen handbereik. Dit jaar ga ik de zuivere herfstlucht, de frisse herfstkleuren en -geuren en het lekkere herfsteten vooral gebruiken om weer wat aan te sterken. Dit jaar gaan alle stekkers er echt even uit: Scribbles gaat offline haar eigen accu weer opladen!

Voor de thuisblijvers hier een serie foto's van de laatste twee jaar, velen nog niet eerder gepubliceerd. Kunt u zelf zien waarom Epen, Maastricht en het Geuldal nooit vervelen. Tot later.

Reacties

 1. O, wat is het daar toch mooi! (En wat een mooie foto's.) Een heel fijne week gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Have fun! Limburg is mooi, ik weet 't. Heb er 3 jaar gewoond. In Nrd-Limburg weliswaar maar a là ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Enjoy! Wij mogen nog een weekje werken, en dan hebben wij vakantie.

  PS: goede muziekkeuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Astrid,
  Fijne vakantie gewenst en als je opnieuw zulke mooie foto's maakt hoop ik ze weer te zien te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een superfijne week samen met manlief.Kom lekker uitgerust en gezond weer terug.
  Limburg is een mooi plek om even offline te gaan :-)
  Groetn Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kijk er naar en ik ben echt ademloos. Ik hou van fotograferen, ik denk dat ik ook mooie foto's maak. Maar van deze foto's ben ik echt stil.... Ik moet nog heel veel leren Astrid...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @allen: Tussenstand = bijgekomen van de griep, maar nu wel pijnlijke wandelspierpijn in de rechterkuit. Het leven is hard ;-) Het weer werkt nog voor 100% mee, Luik was de grote verrassing van de week. Van een lelijk eendje is dat veranderd in een bijna mooie volwassen zwaan. Gaan we vaker naartoe om te volgen en te ontdekken.

  En ja, er zijn alweer mooie foto's gemaakt. Nog even wachten op de nieuwe serie! Jullie nog een fijne (werk)week. Ik ga met m'n ZEN en een boekje onderuit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Astrid,

  Mijn reactie komt vrij laat, je bent inmiddels al behoorlijk aangesterkt vermoed ik., maar geniet er nog van. Stapel boeken meegenomen zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Tom: Laat is ook fijn! Ja, weer aangesterkt en 4 boeken gescoord. Houd m'n leestafel maar in de gaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Astrid,

  Het is 03.15 uur en ik wil je even mailen dat ik blij ben dat je weer opgeladen bent. Je kunt er weer vol tegen aan.De volgende keer dat je in het zuiden komt,kom dan even langs voor een kop koffie. Ikwist dat je een aantal boeken zou lezen.Welke?
  Welterusten
  Tom

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha nachtbraker. Het zuiden is toch nog best groot hoor. Waar zat je ook alweer? Niet in Maastricht toch?
  Die boeken, dat is een afwisselend rijtje:
  Niemand regeert, van Marc Chavannes (onlangs op tv bij Boeken)
  Hoe Proust je leven kan veranderen, van Alain de Botton
  Tirza, van Grunberg en
  Zes denkkaders om met informatie om te gaan, van Edward de Bono (komt vast van pas!)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk d.m.v. zo'n slideshow een impressie te geven van je uitstapjes. Ook eens proberen hoe dat werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dag Jan,
  Leuk je hier te zien. Die slide is heel simpel. Even een accountje maken op Slide.com. Foto's uploaden, weergave kiezen en als je wilt een muziekje eronder zetten. Via de embed code plak je hem in het html-venster van je blog. Eitje! En succes.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat