Doorgaan naar hoofdcontent

Herfstvakantie is... aansterken!

De herfstreis naar het zuiden staat weer voor de deur. Al tien jaar traditie. Gaat dat dan nooit vervelen? Dacht het niet. De mooiste natuur en de mooiste stad van ons land binnen handbereik. Dit jaar ga ik de zuivere herfstlucht, de frisse herfstkleuren en -geuren en het lekkere herfsteten vooral gebruiken om weer wat aan te sterken. Dit jaar gaan alle stekkers er echt even uit: Scribbles gaat offline haar eigen accu weer opladen!

Voor de thuisblijvers hier een serie foto's van de laatste twee jaar, velen nog niet eerder gepubliceerd. Kunt u zelf zien waarom Epen, Maastricht en het Geuldal nooit vervelen. Tot later.

Reacties

 1. O, wat is het daar toch mooi! (En wat een mooie foto's.) Een heel fijne week gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Have fun! Limburg is mooi, ik weet 't. Heb er 3 jaar gewoond. In Nrd-Limburg weliswaar maar a là ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Astrid,
  Fijne vakantie gewenst en als je opnieuw zulke mooie foto's maakt hoop ik ze weer te zien te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een superfijne week samen met manlief.Kom lekker uitgerust en gezond weer terug.
  Limburg is een mooi plek om even offline te gaan :-)
  Groetn Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk er naar en ik ben echt ademloos. Ik hou van fotograferen, ik denk dat ik ook mooie foto's maak. Maar van deze foto's ben ik echt stil.... Ik moet nog heel veel leren Astrid...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @allen: Tussenstand = bijgekomen van de griep, maar nu wel pijnlijke wandelspierpijn in de rechterkuit. Het leven is hard ;-) Het weer werkt nog voor 100% mee, Luik was de grote verrassing van de week. Van een lelijk eendje is dat veranderd in een bijna mooie volwassen zwaan. Gaan we vaker naartoe om te volgen en te ontdekken.

  En ja, er zijn alweer mooie foto's gemaakt. Nog even wachten op de nieuwe serie! Jullie nog een fijne (werk)week. Ik ga met m'n ZEN en een boekje onderuit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Astrid,

  Mijn reactie komt vrij laat, je bent inmiddels al behoorlijk aangesterkt vermoed ik., maar geniet er nog van. Stapel boeken meegenomen zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Tom: Laat is ook fijn! Ja, weer aangesterkt en 4 boeken gescoord. Houd m'n leestafel maar in de gaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Astrid,

  Het is 03.15 uur en ik wil je even mailen dat ik blij ben dat je weer opgeladen bent. Je kunt er weer vol tegen aan.De volgende keer dat je in het zuiden komt,kom dan even langs voor een kop koffie. Ikwist dat je een aantal boeken zou lezen.Welke?
  Welterusten
  Tom

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha nachtbraker. Het zuiden is toch nog best groot hoor. Waar zat je ook alweer? Niet in Maastricht toch?
  Die boeken, dat is een afwisselend rijtje:
  Niemand regeert, van Marc Chavannes (onlangs op tv bij Boeken)
  Hoe Proust je leven kan veranderen, van Alain de Botton
  Tirza, van Grunberg en
  Zes denkkaders om met informatie om te gaan, van Edward de Bono (komt vast van pas!)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk d.m.v. zo'n slideshow een impressie te geven van je uitstapjes. Ook eens proberen hoe dat werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dag Jan,
  Leuk je hier te zien. Die slide is heel simpel. Even een accountje maken op Slide.com. Foto's uploaden, weergave kiezen en als je wilt een muziekje eronder zetten. Via de embed code plak je hem in het html-venster van je blog. Eitje! En succes.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.