Doorgaan naar hoofdcontent

Waar ons land inspireert


Ik weet niet precies waar het 'em in zit, maar als ik het Geuldal in rijd, is het altijd een beetje alsof ik thuis kom. En de beginnende herfst is een prachtig seizoen om van dit schoons te genieten. Dit heuvellandschap is een goed bewaard geheim. Maastricht is voor mij de stad van de bijzondere winkels, de fijne straatjes, de oude panden, de kinderkopjes, het zachte taaltje, de donkere kerken en het met lef chique durven zijn. België is hele andere koek, maar ook Luik is langzaam van een lelijk eendje in een bijna volwassen zwaan veranderd. Al met al is het een heel Duits geörienteerd gebied met veel vakwerkhuisjes en veel Gemütlichkeit. Perfect voor een wandel-winkelcombinatie. Dus er zijn weer heel wat kilometers afgelegd en heel wat verwencalorieën verwerkt. Het gewone leven kan weer beginnen.

Reacties

 1. Is dat geheim echt zo goed bewaard? Ik heb wel 's in file langs de Geul gelopen... Maar mooi is het er, dat is zeker! En je foto's zijn ook weer prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze mooie plaatjes heeft u ons nog rap geserveerd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie impressie Astrid, met mooie muziek. Sterkte met het gewone leven :-)

  (overigens wel jammer dat slide inmiddels zo'n dominante balk aan de onderkant heeft. Het was al een beetje een drukke widget altijd, en dat wordt er niet minder op, zie ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Edwin Die balk zou in de code die je krijgt verwijderd kunnen worden, neem ik aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @schrijver: Het geheim zit 'em daarin dat je niet in het weekend moet wandelen en dat je de juiste routes aan elkaar moet binden om filelopen te voorkomen ;-)

  @Edwin: Arvo Pärt is m'n held voor de meer meditatieve gemoedstoestanden. En nadat ik 2/3 van de embedcode heb verwijderd, is die nare widgetbalk ook foetsie!

  @eazy: op uwer wenken bediend ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja het is er erg mooi inderdaad! afgelopen maart het krijtlandpad gelopen
  Ik herken veel van je mooie plaatjes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.