zaterdag 20 februari 2010

Gevallen...


Flo 20-02-2010

5 opmerkingen:

 1. Het zal wel reuze dom zijn, maar wat is nou de grap? Ik snap hem niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @schrijver: Tja, ik snap je vraagtekens, maar volgens mij moet je de humor van Flo een beetje kennen om de subtiliteit van deze grap te voelen. En gek genoeg kan ik het je niet in woorden uitleggen.
  Er zullen vast nog veel cartoons volgen, maar niet hier, dit is geen politiek blog. Juist daarom vond ik deze heel toepasselijk voor Scribbles: je voelt dat er iets gezegd wordt, maar het zit ergens tussen de regels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is dus duidelijk: hier ben ik te dom voor! Ik had niet eens door dat het een politiek grapje was. (En nu nog steeds niet trouwens. Het kabinet staat er nog, wat is dat kopje dan?) Maar een grap hoor je natuurlijk niet te hoeven uitleggen, hoewel het soms wel helpt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @schrijver: eh... 'het kopje' staat symbool voor 'het kabinet', verder moet je er zelf maar wat van maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, en dan staat er wel een levensgroot 'kammenet' op de achtergrond... Logisch dat ik niet begrijp! (En dat alleen het oortje eraf ligt lijkt me niet te kloppen, het kabinet ligt geheel in gruzels en bestond m.i. in feite al langer uit aan elkaar gelijmde stukjes.)
  Maar over humoer is het slecht dicussiƫren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen