Doorgaan naar hoofdcontent

Gevallen...


Flo 20-02-2010

Reacties

 1. Het zal wel reuze dom zijn, maar wat is nou de grap? Ik snap hem niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @schrijver: Tja, ik snap je vraagtekens, maar volgens mij moet je de humor van Flo een beetje kennen om de subtiliteit van deze grap te voelen. En gek genoeg kan ik het je niet in woorden uitleggen.
  Er zullen vast nog veel cartoons volgen, maar niet hier, dit is geen politiek blog. Juist daarom vond ik deze heel toepasselijk voor Scribbles: je voelt dat er iets gezegd wordt, maar het zit ergens tussen de regels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is dus duidelijk: hier ben ik te dom voor! Ik had niet eens door dat het een politiek grapje was. (En nu nog steeds niet trouwens. Het kabinet staat er nog, wat is dat kopje dan?) Maar een grap hoor je natuurlijk niet te hoeven uitleggen, hoewel het soms wel helpt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @schrijver: eh... 'het kopje' staat symbool voor 'het kabinet', verder moet je er zelf maar wat van maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, en dan staat er wel een levensgroot 'kammenet' op de achtergrond... Logisch dat ik niet begrijp! (En dat alleen het oortje eraf ligt lijkt me niet te kloppen, het kabinet ligt geheel in gruzels en bestond m.i. in feite al langer uit aan elkaar gelijmde stukjes.)
  Maar over humoer is het slecht dicussiëren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.