Doorgaan naar hoofdcontent

Gevallen...


Flo 20-02-2010

Reacties

 1. Het zal wel reuze dom zijn, maar wat is nou de grap? Ik snap hem niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @schrijver: Tja, ik snap je vraagtekens, maar volgens mij moet je de humor van Flo een beetje kennen om de subtiliteit van deze grap te voelen. En gek genoeg kan ik het je niet in woorden uitleggen.
  Er zullen vast nog veel cartoons volgen, maar niet hier, dit is geen politiek blog. Juist daarom vond ik deze heel toepasselijk voor Scribbles: je voelt dat er iets gezegd wordt, maar het zit ergens tussen de regels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is dus duidelijk: hier ben ik te dom voor! Ik had niet eens door dat het een politiek grapje was. (En nu nog steeds niet trouwens. Het kabinet staat er nog, wat is dat kopje dan?) Maar een grap hoor je natuurlijk niet te hoeven uitleggen, hoewel het soms wel helpt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @schrijver: eh... 'het kopje' staat symbool voor 'het kabinet', verder moet je er zelf maar wat van maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, en dan staat er wel een levensgroot 'kammenet' op de achtergrond... Logisch dat ik niet begrijp! (En dat alleen het oortje eraf ligt lijkt me niet te kloppen, het kabinet ligt geheel in gruzels en bestond m.i. in feite al langer uit aan elkaar gelijmde stukjes.)
  Maar over humoer is het slecht dicussiëren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Leer scholieren kritischer te googelen

Deze kop stond boven een kort bericht in de nieuwsbrief van Vives . Mijn aandacht is getrokken. Leest u met me mee? Scholieren moeten les krijgen in het kritischer beoordelen van informatie op internet. Ze 'knippen en plakken nu vaak', zonder dat ze goed weten of ze een betrouwbare bron in handen hebben. Dat stelt docent Amber Walraven van de Universiteit Twente, die vrijdag op dit onderwerp promoveert aan de Open Universiteit Nederland. De google-lessen moeten ervoor zorgen dat scholieren beter gaan kijken of de informatie die zij vinden waardevol is en of het om betrouwbare sites gaat. Scholieren zouden nu vooral kijken of de informatie in het Nederlands is, of de site snel een antwoord geeft op hun vraag en of die er leuk uitziet. Het onderzoek werd verricht onder scholieren van het vwo. Het is volgens de promovenda niet de bedoeling dat het kritischer leren zoeken een speciaal vak moet worden. Docenten moeten zoekinstructies opnemen en verhelderen in hun lessen voordat leer