Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe yoga mijn lev(z)en verandert

Reacties

 1. Ken jij nog andere manieren om een boek te lezen dan? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dat na zo'n korte onthaasting, niet gek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @festina: jawel, maar die zijn zó sáái ;-)

  @AvA: alle kleine beetjes helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om de dag met een lach te beginnen. Thnx. Leuke post (alweer!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Graag gedaan Wilma, en een fijne dag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zooo...op je hoofd na één weekend...ik ga mee de volgende keer! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Stella: Nou ja, je mag toch dromen?!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.