Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe snel?

Hé Edwin,
jij wilde toch t-shits laten maken?

Ik heb een beter idee.

We kopen een grote partij speedvesten in, allemaal op de fiets naar de OCN2008 en trappen maar jongens!

Via Eazy

Reacties

 1. Ha!
  Op de fiets naar Amsterdam? Dat wordt mijn dood :-)

  Maar er worden wel shirts gemaakt geloof ik. Staat wel weer los van die kekke die ik nog steeds moet bestellen (ik heb het ook aan iemand anders beloofd)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Opeens vraag ik me bij dat 'hoe snel' als titel af of je geen weddenschapje hebt lopen hoe snel ik zou reageren.

  Voel me opeens wat voorspelbaar hier aan de balie ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen slecht plan, dat van die weddenschap, maar dat was niet de gedachte. Toch heb je gewonnen, je was snel!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.