Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe snel?

Hé Edwin,
jij wilde toch t-shits laten maken?

Ik heb een beter idee.

We kopen een grote partij speedvesten in, allemaal op de fiets naar de OCN2008 en trappen maar jongens!

Via Eazy

Reacties

 1. Ha!
  Op de fiets naar Amsterdam? Dat wordt mijn dood :-)

  Maar er worden wel shirts gemaakt geloof ik. Staat wel weer los van die kekke die ik nog steeds moet bestellen (ik heb het ook aan iemand anders beloofd)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Opeens vraag ik me bij dat 'hoe snel' als titel af of je geen weddenschapje hebt lopen hoe snel ik zou reageren.

  Voel me opeens wat voorspelbaar hier aan de balie ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen slecht plan, dat van die weddenschap, maar dat was niet de gedachte. Toch heb je gewonnen, je was snel!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g