Doorgaan naar hoofdcontent

Bang voor de waarheid

Reacties

 1. Hai Scribbles,

  Jij weet de grappige en leuke plaatjes ook wel te vinden. Ik mag graag het internet afstruinen naar mooie afbeeldingen.Vooral afbeeldingen van Indianen vind ik erg mooi. Indianen hebben mij altijd al gefascineerd en ik vind het interessant om af en toe er wat over te lezen.
  In de 23 dingen gaat wel veel tijd inzitten. Wie weet als ik de handigheid er in hebt dat het dan wat sneller gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Indianen?
  De eerste verrassing van de tweede groep bloggers is alweer binnen!

  Oh ja, en ik plaats deze reactie dus niet op jóuw blog. Zo werkt dat nou eenmaal ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.