Doorgaan naar hoofdcontent

Herfstvakantie is... oneindig heuvelland


Reacties

 1. hey Astrid...
  zelfs in je vakantie nog achter de pc....en dat nog wel in het mooie Geuldal. Het is hier heerlijk week hopenlijk in het Limburgse ook.
  Geniet ervan.
  Groetn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @david: het adres staat bij 19 oktober. Volg gewoon de blauwe route!

  @wies: vandaag 18 graden en vollop zon. Morgen wordt het minder, maar daar hebben ze Maastricht voor uitgevonden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk te zien dat het in het najaar net zo mooi is als in het voorjaar. Ik genoot ook hevig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, Limburg is ook mooi! Misschien een volgende keer weer naar het zuiden ipv het noorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Eck, heb je de computer van je zus eindelijk gevonden?
  Fijne tijd nog daar in het verre noorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan zelfs kiezen tussen een iMac en een MacBook.. Je moet er een eindje voor reizen, maar dan he'j ok wat! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.