Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe u bij mij Alles gedaan krijgt


Reacties

 1. Hoi Astrid
  Zoals je ziet ben ik aan het fröbelen. Maar goed het begin is er.Hoe nu verder. Groetjes en een goed weekend. Nederland staat met 2-0 voor maar dat zal jouw een zorg zijn Francine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vroeger was ik ook zo. :)
  Nu hebben al mijn boeken ezelsoren en onderlijningen. Maar ik ben wel braver met andermans boeken en die van de bib. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @grandlarge: Go Girl! Laat 23dingen je rustige pensioenleventje binnendringen. Ben je straks helemaal klaar voor ons bieblog!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g