Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe u bij mij Alles gedaan krijgt


Reacties

 1. Hoi Astrid
  Zoals je ziet ben ik aan het fröbelen. Maar goed het begin is er.Hoe nu verder. Groetjes en een goed weekend. Nederland staat met 2-0 voor maar dat zal jouw een zorg zijn Francine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vroeger was ik ook zo. :)
  Nu hebben al mijn boeken ezelsoren en onderlijningen. Maar ik ben wel braver met andermans boeken en die van de bib. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @grandlarge: Go Girl! Laat 23dingen je rustige pensioenleventje binnendringen. Ben je straks helemaal klaar voor ons bieblog!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.