Doorgaan naar hoofdcontent

Herfstvakantie is... mooi Maastricht


Reacties

 1. Ha Scribbles,

  Veel plezier en geniet ervan.
  Ik was er vorige week met Jazz Maastricht Promenade.
  Van Blues, Salsa, Rock 'n Roll tot Jazz: het was er allemaal.
  Kan het je aanbevelen, het wordt elk jaar georganiseerd!
  Heb ook zo'n zelfde plaatje van de Maas, maar dan overdag genomen met een heerlijk herfstzonnetje.

  Greetz, van Hetty Theodora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch fijn dat ze Maastricht hebben uitgevonden voor de natte dagen.
  Delft is daarvoor ook uitgevonden. Mooi dagje gehad vandaag daaro.
  En...ook nog eens veul wiezer gewordn.

  Slaap lekker in kamer 5.
  Groetn Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Enschede is ook uitgevonden voor natte dagen, alleen weet niemand er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is dan wel een heeeeel goed bewaard geheim. Want ik kom daar alleen maar op zonnige dagen anders wordt ik zo nat op het terras. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @eazy: enschede is volgens mij vooral uitgevonden voor de duitsers ;-)

  In Maastricht was het vanaf het middaguur helemaal droog. Dus de musea en kerken werden toch weer vervangen door struinen en shoppen. Vooral boekhandel Selexyz was weer smullen! Er gaan geruchten dat ze ook een vestiging willen openen in onze oude schouwburg, maar dat de gemeente Broekhuis daartegen wil beschermen... Dat zal toch niet waar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij heeft Broekhuis de beste papieren voor de schouwburg. Selexyz M'tricht schijnt idd erg mooi te zijn, in tegenstelling tot de andere vestigingen. Ik praat nu iemand na hoor, heb het niet uit 1e hand!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klik hier voor foto's van de mooiste boekhandel 'ter wereld'!

  Van mij mag Broekhuis ook naar de schouwburg hoor, maar een tweede boekhandel op meer dan 150.000 inwoners lijkt me sowieso niet verkeerd. Misschien wil Selexyz wel in de oude kerk?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Nederland Leest Grote Letters

Onlangs werd de titel voor de campagne Nederland Leest 2009 bekend gemaakt: Oeroeg van Hella Haasse. Vanaf eind oktober staan alle bibliotheken weer vol met die bekende pocketuitgave van deze debut-roman uit 1948. En iedereen denkt al na over activiteiten bij het thema, om weer zoveel mogelijk mensen in de bibliotheek en aan het lezen te krijgen. Want dat is toch het doel van deze campagne: heel Nederland leest hetzelfde boek en praat erover of doet er iets mee. Heel Nederland? Dus ook de mensen die - om welke reden dan ook - onze taal niet zo machtig zijn? Jazeker! Want vorig jaar konden bibliotheken ook een aantal exemplaren bestellen van een vereenvoudigde uitgave . Kortere zinnen, makkelijker woorden, grotere letter, eenvoudiger leesbaar. Mulisch voor beginners, zeg maar. Heel prettig voor die doelgroep laaggeletterden, die we zo graag met het lezen willen helpen. Maar hoe zit het dan met die ouderen, of slechtzienden, die afhankelijk zijn van onze collectie Groot Letterboeken ?