Doorgaan naar hoofdcontent

Herfstvakantie is... mooi Maastricht


Reacties

 1. Ha Scribbles,

  Veel plezier en geniet ervan.
  Ik was er vorige week met Jazz Maastricht Promenade.
  Van Blues, Salsa, Rock 'n Roll tot Jazz: het was er allemaal.
  Kan het je aanbevelen, het wordt elk jaar georganiseerd!
  Heb ook zo'n zelfde plaatje van de Maas, maar dan overdag genomen met een heerlijk herfstzonnetje.

  Greetz, van Hetty Theodora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch fijn dat ze Maastricht hebben uitgevonden voor de natte dagen.
  Delft is daarvoor ook uitgevonden. Mooi dagje gehad vandaag daaro.
  En...ook nog eens veul wiezer gewordn.

  Slaap lekker in kamer 5.
  Groetn Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Enschede is ook uitgevonden voor natte dagen, alleen weet niemand er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is dan wel een heeeeel goed bewaard geheim. Want ik kom daar alleen maar op zonnige dagen anders wordt ik zo nat op het terras. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @eazy: enschede is volgens mij vooral uitgevonden voor de duitsers ;-)

  In Maastricht was het vanaf het middaguur helemaal droog. Dus de musea en kerken werden toch weer vervangen door struinen en shoppen. Vooral boekhandel Selexyz was weer smullen! Er gaan geruchten dat ze ook een vestiging willen openen in onze oude schouwburg, maar dat de gemeente Broekhuis daartegen wil beschermen... Dat zal toch niet waar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij heeft Broekhuis de beste papieren voor de schouwburg. Selexyz M'tricht schijnt idd erg mooi te zijn, in tegenstelling tot de andere vestigingen. Ik praat nu iemand na hoor, heb het niet uit 1e hand!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klik hier voor foto's van de mooiste boekhandel 'ter wereld'!

  Van mij mag Broekhuis ook naar de schouwburg hoor, maar een tweede boekhandel op meer dan 150.000 inwoners lijkt me sowieso niet verkeerd. Misschien wil Selexyz wel in de oude kerk?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.