Doorgaan naar hoofdcontent

Herfstvakantie is... Zuid-Limburg


Hotel Creusen
De vriendelijkste familie van het Geuldal

Wilhelminastraat 50
6285 AW Epen
t: 043 - 4551215
i: http://www.hotelcreusen.nl/

Al 9 jaar volgens traditie: kamer 5!

Reacties

 1. Fijne vakantie Astrid! Het kan gezien de lokatie haast niet anders of het wordt een wandelvakantie, dus ik hoop dat het droog blijft. En neem een kopje thee in De Smidse.
  Succes gewenst met de kennismaking met de poëzie. Ik was ouder dan jij nu bent toen ik ermee begon en ik heb er toch, op bescheiden schaal, van leren houden. Misschien is poëzie wel meer iets voor als je ouder bent en minder tijd hebt... Ik ben een groot liefhebber van Het Bureau van Voskuil en toen ik het uit had dacht ik: er is een gedicht van Bloem dat al die 7 delen in 6 regels samenvat. Toch zou ik daar Het Bureau niet voor hebben willen missen!
  Groet van schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @schrijver: Dank, het wordt mooi. Weer of geen weer, deze plek weet ons altijd te inspireren. Misschien wel tot een mooi gedicht!

  @Eazy: geen wifi, wel een pc in de salon ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Leer scholieren kritischer te googelen

Deze kop stond boven een kort bericht in de nieuwsbrief van Vives . Mijn aandacht is getrokken. Leest u met me mee? Scholieren moeten les krijgen in het kritischer beoordelen van informatie op internet. Ze 'knippen en plakken nu vaak', zonder dat ze goed weten of ze een betrouwbare bron in handen hebben. Dat stelt docent Amber Walraven van de Universiteit Twente, die vrijdag op dit onderwerp promoveert aan de Open Universiteit Nederland. De google-lessen moeten ervoor zorgen dat scholieren beter gaan kijken of de informatie die zij vinden waardevol is en of het om betrouwbare sites gaat. Scholieren zouden nu vooral kijken of de informatie in het Nederlands is, of de site snel een antwoord geeft op hun vraag en of die er leuk uitziet. Het onderzoek werd verricht onder scholieren van het vwo. Het is volgens de promovenda niet de bedoeling dat het kritischer leren zoeken een speciaal vak moet worden. Docenten moeten zoekinstructies opnemen en verhelderen in hun lessen voordat leer