Doorgaan naar hoofdcontent

Herfstvakantie is... Zuid-Limburg


Hotel Creusen
De vriendelijkste familie van het Geuldal

Wilhelminastraat 50
6285 AW Epen
t: 043 - 4551215
i: http://www.hotelcreusen.nl/

Al 9 jaar volgens traditie: kamer 5!

Reacties

 1. Fijne vakantie Astrid! Het kan gezien de lokatie haast niet anders of het wordt een wandelvakantie, dus ik hoop dat het droog blijft. En neem een kopje thee in De Smidse.
  Succes gewenst met de kennismaking met de poëzie. Ik was ouder dan jij nu bent toen ik ermee begon en ik heb er toch, op bescheiden schaal, van leren houden. Misschien is poëzie wel meer iets voor als je ouder bent en minder tijd hebt... Ik ben een groot liefhebber van Het Bureau van Voskuil en toen ik het uit had dacht ik: er is een gedicht van Bloem dat al die 7 delen in 6 regels samenvat. Toch zou ik daar Het Bureau niet voor hebben willen missen!
  Groet van schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @schrijver: Dank, het wordt mooi. Weer of geen weer, deze plek weet ons altijd te inspireren. Misschien wel tot een mooi gedicht!

  @Eazy: geen wifi, wel een pc in de salon ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.