Doorgaan naar hoofdcontent

Herfstvakantie is... hekjes en poortjes


Reacties

 1. Ik zit hier helemaal alleen te werken, iedereen neemt maar vrij en zo ;-) Het werkt wel lekker door zo: ik heb gisteren 4 notities(!)ingeleverd bij de chef.

  Hele mooie foto! Mijn schoonvader zou zeggen van "Engels niveau". Het is prachtig in South Limburg en ja mensen, ook ik kan uit eigen ervaring Creusen van harte aanbevelen.

  Dinsdag samen DW naar DOK Delft geweest: prachtige bibliotheek en weer een hoop inspiratie opgedaan. Volgende week samen met EK naar Utrecht naar de "Middag van de Digitale bibliotheek". Bibliothecaris is een mooi beroep!

  Nog veel plezier daar en ik mis je wel een beetje hoor!

  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He biebbean,

  het ontbijt mist je ook hier!
  ik heb nog een extra eitje genomen voor je ;-)

  Geniet van de stilte, oen wij dat ook.
  Vandaag gaan we lopen van Maastricht naar de St. Pietersberg en weer terug.

  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammie, het beroemde Creusen ontbijt! Hele mooie dag om te wandelen, jaloers!

  Doei doei

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spoedberaad

We zitten midden in de module Moreel Beraad. We leren waar een ethisch dilemma aan moet voldoen, welke vormen van moreel beraad er zijn en hoe je als geestelijk begeleider een goede gespreksleider bent. We oefenen in groepjes met zelf ingebrachte casussen. Twee dingen zijn cruciaal in dit proces: wat is de werkelijke kernvraag en waar ligt het 'hittepunt' van het dilemma. Zo puzzel je als groep stapsgewijs naar een besluit waarmee je de minste morele schade aanricht. Het analytische van deze rol ligt me wel. In de praktijk word ik onverwacht uitgedaagd. De hele weg van Enschede naar Utrecht loopt mijn morele stressthermometer op naar een vurig hittepunt door de schaamteloze houding van een medereiziger. Best knap eigenlijk, dat je zo stoïcijns helemaal je eigen ding kunt doen. Ondertussen oefen ik op de zinsconstructie van de juiste kernvraag: "Moet ik de reiziger op dit moment aanspreken op het vervuilen van de zitplaats en bezethouden van twee extra plekken, als hij verd