Doorgaan naar hoofdcontent

Te Laat!

Het Grote Bruine Enveloppen Mysterie heeft de lokale gemoederen behoorlijk bezig gehouden. Eazy stelde zelfs zijn t-shirt ter beschikking aan de eerlijke vinder. Anderen moeten daarvoor vroeg uit de veren.

Uiteindelijk heeft hij zelf - ik had niet anders verwacht - de waarvraag opgelost. Maar de TwentseWelle, dat is nou niet echt dat je zegt "bij het vuurwerkramp monument".

Dat filmpje is dan weer wel een mooie promo voor nieuw-Roombeek! Maar ja, de vraag blijft: wie was ons allen voor...
(en wachtte zo lang met dat te melden).


Op zoek naar de Bruine Envelop from eazy aanzee on Vimeo.

Oh ja, en door alle inspanning is de hooikoorts weer in alle hevigheid teruggekomen. Bedankt, paashaas!

Reacties

  1. Ik twijfel ook nog steeds of het wel de juiste vindplaats is. Op de meeste foto's staat de envelop ook in beeld. Bij de UT was er ook 1 verstopt/gevonden (nr 235)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zijn er nog geen mensen op het idee gekomen om de zaak te flessen en zelf bruine enveloppen te verstoppen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Mark:
    Zoals de waard is...? ;)
    Als officiële enveloppenverstopper (ook bij jou in de buurt!) weet ik toevallig dat alleen échte grote bruine enveloppen op het mooie landkaartje van de Grote Bruine Envelop actie verschijnen (met foto en routebeschrijving). De zaak flessen kan dus slechts tot op zekere hoogte.
    En daarbij: ik ga graag uit van het goede in de mensen. Jij toch ook?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @eazy: Zolang de vinder (of verstopper) niet het tegendeel beweert, vind ik jouw vindplaatst helemaal top. De littekens liegen er niet om!
    Die bij de UT was niet alleen fysiek, maar ook virtueel heel goed verstopt ;-)

    @Mark: Voor straf vandaag de hele dag niet mailen!@Kirsten: Die routebeschrijving in Enschede liet dus nog wel wat te wensen over. Maar jij hebt vast ook een heerlijk paasweekend gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vertrouw het allemaal niet, Kirsten officiële verstopper, op Enschedeaanzee zijn het Peter en Helena en de naam Aad ben ik ook al ergens tegengekomen, Hoeveel mensen heb je nodig om één envelop te verstoppen.
    Ik ga morgen maar mijn eigen grote bruine envelop maken 8-(( haal de soldeerbout van stal en knutsel mijn eigen radio.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @edstep: Kirsten heeft niks met het Enschede-mysterie te maken, dat weet ik zeker. Peter en Helena hebben inmiddels onthuld waar de envelop stond, die heeft de eerste de beste hondenuitlater dus meegenomen! En Aad is nieuw voor mij.
    Geef je wel een goeie tip over de vindplaats van jouw envelop? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hij is reeds, 5 uur geleden door mijzelf als gevonden, hij lag onder mijn hoofdkussen.
    Haaksbergen wordt niet als gevonden gemeld misschien dat ik daar nog even ga kijken. "Keep you informed"

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Succes! Mij te ver fietsen (en er ligt nog een bulk werk...)

    Onder je hoofdkussen, die is goed ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Gedeelde smart

We hebben een klein feestje en nemen de kinderen mee uit eten. Om het avontuur nog groter te maken proberen we een onbekend doch aanbevolen restaurant. Een menukaart? Nee, die hebben we niet. Even de QR code scannen voor alle gerechten. Papier is zó ouderwets... Of we het concept kennen. Concept? Nou nee. Het heet 'shared dining'. De gerechten zijn iets kleiner en de bedoeling is dat je alles wat je bestelt op tafel zet en het gezellig met elkaar deelt. Oké... even schakelen... allemaal iets anders bestellen dus. En de friet, dat moet ook apart besteld worden? Ja dus. Nou, een avontuur is het wel, dat moet gezegd. Vooral als alles wordt geserveerd. Want iedereen krijgt namelijk toch gewoon z'n eigen gerecht. Ziet er goed uit hoor, maar waar zijn de lege borden om het te 'sharen'. Hoe hadden ze dit nou precies bedacht? Het avontuur wordt nog groter als de ober mijn noodles voor me zet met de opmerking: "kan een beetje pittig zijn, maar u gaat niet dood hoor.&quo