Doorgaan naar hoofdcontent

Herfstvakantie is... aansterken!

De herfstreis naar het zuiden staat weer voor de deur. Al tien jaar traditie. Gaat dat dan nooit vervelen? Dacht het niet. De mooiste natuur en de mooiste stad van ons land binnen handbereik. Dit jaar ga ik de zuivere herfstlucht, de frisse herfstkleuren en -geuren en het lekkere herfsteten vooral gebruiken om weer wat aan te sterken. Dit jaar gaan alle stekkers er echt even uit: Scribbles gaat offline haar eigen accu weer opladen!

Voor de thuisblijvers hier een serie foto's van de laatste twee jaar, velen nog niet eerder gepubliceerd. Kunt u zelf zien waarom Epen, Maastricht en het Geuldal nooit vervelen. Tot later.

Reacties

  1. O, wat is het daar toch mooi! (En wat een mooie foto's.) Een heel fijne week gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Have fun! Limburg is mooi, ik weet 't. Heb er 3 jaar gewoond. In Nrd-Limburg weliswaar maar a là ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Enjoy! Wij mogen nog een weekje werken, en dan hebben wij vakantie.

    PS: goede muziekkeuze!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag Astrid,
    Fijne vakantie gewenst en als je opnieuw zulke mooie foto's maakt hoop ik ze weer te zien te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. een superfijne week samen met manlief.Kom lekker uitgerust en gezond weer terug.
    Limburg is een mooi plek om even offline te gaan :-)
    Groetn Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kijk er naar en ik ben echt ademloos. Ik hou van fotograferen, ik denk dat ik ook mooie foto's maak. Maar van deze foto's ben ik echt stil.... Ik moet nog heel veel leren Astrid...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @allen: Tussenstand = bijgekomen van de griep, maar nu wel pijnlijke wandelspierpijn in de rechterkuit. Het leven is hard ;-) Het weer werkt nog voor 100% mee, Luik was de grote verrassing van de week. Van een lelijk eendje is dat veranderd in een bijna mooie volwassen zwaan. Gaan we vaker naartoe om te volgen en te ontdekken.

    En ja, er zijn alweer mooie foto's gemaakt. Nog even wachten op de nieuwe serie! Jullie nog een fijne (werk)week. Ik ga met m'n ZEN en een boekje onderuit.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goedemorgen Astrid,

    Mijn reactie komt vrij laat, je bent inmiddels al behoorlijk aangesterkt vermoed ik., maar geniet er nog van. Stapel boeken meegenomen zeker?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @Tom: Laat is ook fijn! Ja, weer aangesterkt en 4 boeken gescoord. Houd m'n leestafel maar in de gaten!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Astrid,

    Het is 03.15 uur en ik wil je even mailen dat ik blij ben dat je weer opgeladen bent. Je kunt er weer vol tegen aan.De volgende keer dat je in het zuiden komt,kom dan even langs voor een kop koffie. Ikwist dat je een aantal boeken zou lezen.Welke?
    Welterusten
    Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ha nachtbraker. Het zuiden is toch nog best groot hoor. Waar zat je ook alweer? Niet in Maastricht toch?
    Die boeken, dat is een afwisselend rijtje:
    Niemand regeert, van Marc Chavannes (onlangs op tv bij Boeken)
    Hoe Proust je leven kan veranderen, van Alain de Botton
    Tirza, van Grunberg en
    Zes denkkaders om met informatie om te gaan, van Edward de Bono (komt vast van pas!)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel leuk d.m.v. zo'n slideshow een impressie te geven van je uitstapjes. Ook eens proberen hoe dat werkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dag Jan,
    Leuk je hier te zien. Die slide is heel simpel. Even een accountje maken op Slide.com. Foto's uploaden, weergave kiezen en als je wilt een muziekje eronder zetten. Via de embed code plak je hem in het html-venster van je blog. Eitje! En succes.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Gedeelde smart

We hebben een klein feestje en nemen de kinderen mee uit eten. Om het avontuur nog groter te maken proberen we een onbekend doch aanbevolen restaurant. Een menukaart? Nee, die hebben we niet. Even de QR code scannen voor alle gerechten. Papier is zó ouderwets... Of we het concept kennen. Concept? Nou nee. Het heet 'shared dining'. De gerechten zijn iets kleiner en de bedoeling is dat je alles wat je bestelt op tafel zet en het gezellig met elkaar deelt. Oké... even schakelen... allemaal iets anders bestellen dus. En de friet, dat moet ook apart besteld worden? Ja dus. Nou, een avontuur is het wel, dat moet gezegd. Vooral als alles wordt geserveerd. Want iedereen krijgt namelijk toch gewoon z'n eigen gerecht. Ziet er goed uit hoor, maar waar zijn de lege borden om het te 'sharen'. Hoe hadden ze dit nou precies bedacht? Het avontuur wordt nog groter als de ober mijn noodles voor me zet met de opmerking: "kan een beetje pittig zijn, maar u gaat niet dood hoor.&quo