donderdag 6 december 2012

Geluk


De opdracht luidde: maak een foto van uw schoen en mail deze voor 5 december middernacht naar de schrijver. De prijs beloofde: een boek voor in de schoen.

Vanmorgen verscheen het verlossende bericht op Facebook:
Uit de grote stapel van meer dan honderd schoenen haalde de sint er op goed geluk drie. De winnaars van de Sinterklaaswedstrijd zijn (1) Astrid van Dam, (2) Malou Vandevorst en (3) Dave & Evelyn (en Otto, Lili en Annabel) Werbrouck. Zij ontvangen binnenkort een boek van Bart Moeyaert. Dat boek komt misschien per paard, maar waarschijnlijk toch per post.
Ik geef toe, het is een beetje veel Moeyaert geweest op dit blog, in de korte tijd dat ik weer regelmatig wat krabbel. Het was toeval. Ik zal me nu weer even stilhouden. Is niet moeilijk, ik heb straks weer een warm boek om tegenaan te kletsen.

Dank u wel, meneer Bart, voor zoveel Goed Geluk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten