Doorgaan naar hoofdcontent

Wist u dat...


Reacties

  1. Het is handiger om bij Bol boeken te bestellen dan naar de boekenwinkel te gaan...alhoewel ik en een vriendin van mij wel een aantal keren per jaar dagjes inplannen om boekenzaken te bezoeken...heeeeerlijk zo rondstruinen tussen al dat moois de hele dag...en sjouwen aan het einde van de dag ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar heb je dan weer van die handige karretjes voor.

    2 wieltjes, 1 vinger, 50 kilo boeken!

    Ben benieuwd naar je digitale boekenkast.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g