Doorgaan naar hoofdcontent

Ding 12 - Zandbak

Pardon?

Ja, zo heet dat als je in een testomgeving mag oefenen. Vroeger noemde we dat een proeftuin, bij een wiki heet dat een zandbak!

Ik heb ook even verplicht 'gespeeld' en in onze 23dingenzandbak een wiki toegevoegd over mijn favoriete vakantiebestemming. Rara... lees zelf maar.

Reacties

 1. mooie wiki, over een geweldige stad

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow...wat dacht je? Het gaat toch regenen vannacht dus laat ik maar binnen zitten een hele wiki schrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. assiepassie sliep al toen de wolkjes openbraken!
  ze deed gewoon haar wiki-plicht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Nederland Leest Grote Letters

Onlangs werd de titel voor de campagne Nederland Leest 2009 bekend gemaakt: Oeroeg van Hella Haasse. Vanaf eind oktober staan alle bibliotheken weer vol met die bekende pocketuitgave van deze debut-roman uit 1948. En iedereen denkt al na over activiteiten bij het thema, om weer zoveel mogelijk mensen in de bibliotheek en aan het lezen te krijgen. Want dat is toch het doel van deze campagne: heel Nederland leest hetzelfde boek en praat erover of doet er iets mee. Heel Nederland? Dus ook de mensen die - om welke reden dan ook - onze taal niet zo machtig zijn? Jazeker! Want vorig jaar konden bibliotheken ook een aantal exemplaren bestellen van een vereenvoudigde uitgave . Kortere zinnen, makkelijker woorden, grotere letter, eenvoudiger leesbaar. Mulisch voor beginners, zeg maar. Heel prettig voor die doelgroep laaggeletterden, die we zo graag met het lezen willen helpen. Maar hoe zit het dan met die ouderen, of slechtzienden, die afhankelijk zijn van onze collectie Groot Letterboeken ?