Doorgaan naar hoofdcontent

Herfstvakantie is... mooi Maastricht


Reacties

  1. Ha Scribbles,

    Veel plezier en geniet ervan.
    Ik was er vorige week met Jazz Maastricht Promenade.
    Van Blues, Salsa, Rock 'n Roll tot Jazz: het was er allemaal.
    Kan het je aanbevelen, het wordt elk jaar georganiseerd!
    Heb ook zo'n zelfde plaatje van de Maas, maar dan overdag genomen met een heerlijk herfstzonnetje.

    Greetz, van Hetty Theodora

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch fijn dat ze Maastricht hebben uitgevonden voor de natte dagen.
    Delft is daarvoor ook uitgevonden. Mooi dagje gehad vandaag daaro.
    En...ook nog eens veul wiezer gewordn.

    Slaap lekker in kamer 5.
    Groetn Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Enschede is ook uitgevonden voor natte dagen, alleen weet niemand er van.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is dan wel een heeeeel goed bewaard geheim. Want ik kom daar alleen maar op zonnige dagen anders wordt ik zo nat op het terras. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @eazy: enschede is volgens mij vooral uitgevonden voor de duitsers ;-)

    In Maastricht was het vanaf het middaguur helemaal droog. Dus de musea en kerken werden toch weer vervangen door struinen en shoppen. Vooral boekhandel Selexyz was weer smullen! Er gaan geruchten dat ze ook een vestiging willen openen in onze oude schouwburg, maar dat de gemeente Broekhuis daartegen wil beschermen... Dat zal toch niet waar zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Volgens mij heeft Broekhuis de beste papieren voor de schouwburg. Selexyz M'tricht schijnt idd erg mooi te zijn, in tegenstelling tot de andere vestigingen. Ik praat nu iemand na hoor, heb het niet uit 1e hand!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klik hier voor foto's van de mooiste boekhandel 'ter wereld'!

    Van mij mag Broekhuis ook naar de schouwburg hoor, maar een tweede boekhandel op meer dan 150.000 inwoners lijkt me sowieso niet verkeerd. Misschien wil Selexyz wel in de oude kerk?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Gedeelde smart

We hebben een klein feestje en nemen de kinderen mee uit eten. Om het avontuur nog groter te maken proberen we een onbekend doch aanbevolen restaurant. Een menukaart? Nee, die hebben we niet. Even de QR code scannen voor alle gerechten. Papier is zó ouderwets... Of we het concept kennen. Concept? Nou nee. Het heet 'shared dining'. De gerechten zijn iets kleiner en de bedoeling is dat je alles wat je bestelt op tafel zet en het gezellig met elkaar deelt. Oké... even schakelen... allemaal iets anders bestellen dus. En de friet, dat moet ook apart besteld worden? Ja dus. Nou, een avontuur is het wel, dat moet gezegd. Vooral als alles wordt geserveerd. Want iedereen krijgt namelijk toch gewoon z'n eigen gerecht. Ziet er goed uit hoor, maar waar zijn de lege borden om het te 'sharen'. Hoe hadden ze dit nou precies bedacht? Het avontuur wordt nog groter als de ober mijn noodles voor me zet met de opmerking: "kan een beetje pittig zijn, maar u gaat niet dood hoor.&quo