zondag 1 juni 2008

Even opwarmen

Ding 20 gaat over muziek op het web. Leuk. Want zoals ik nu met taal m'n brood verdien, zo deed ik dat vroeger met muziek. Iets anders wat ik broodnodig heb, is humor. Iemand die taal, muziek en humor op briljante wijze combineerde, was Victor Borge. Vooruitlopend op mijn eigen muziekbibliotheek hier alvast twee opwarmertjes, omdat ik niet kon kiezen.

Ruzie met de 'bladluis'
Introductie op een operaMeer zien? Klik hier.
Fijne zondag!

4 opmerkingen:

 1. briljant! Ik ben ook een groot fan van hem maar had nog niet bedacht dat dit op You tube kon staan.
  En Hans Liberg maar denken dat hij ook leuk is met muziek. NOT!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Astrid

  Ik wil ze bekijken, beluisteren... maar ik zie alleen maar twee witte vlakken... staat het er niet meer op?

  kanarie23

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Diabolo: Onze Hans moet eerst eens pianoles nemen en z'n grappenformule wijzigen ;-)

  @ Kanarie: Bij mij staan de filmpjes er nog gewoon in en bij Diabolo kennelijk ook. Probeer het later gewoon nog eens.

  BeantwoordenVerwijderen