Doorgaan naar hoofdcontent

Mobiele popcorn

Hoezo, dat valt best mee, dat van die straling en mobieltjes...

Reacties

 1. Ik moet altijd wel verschrikkelijk lachen om dit soort virals.

  (de viral friday van marketingfacts is sowieso een een aanrader!)
  Dit is in ieder geval een hoax die goed geslaagd is! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig bestaan onze hersenen niet uit popcorn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig! En daar ben ik met die blonde popcornhersens van me dus mooi ingestonken. Mea Culpa..
  Toch een leuk filmpje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een heel leuk filmpje zelfs ;)
  Stond niet voor niets een paar weken terug in de download top tig. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

  Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kom ik gelijk aan met de mentor die me eerder meenam bij zijn huisbezoeken, vechten we om de laatste parkeerplaats en zitten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. Een belafspraak is snel gemaakt en hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op petje-af variant racen we door de prestaties v