Doorgaan naar hoofdcontent

Astrids Profiel

Kent u dit spel al? Doen ze bij OBD-23dingen.
En niks tegen ons zeggen hè. Foei!

Hier mijn persoonlijke beeldmozaïek: voornaam - eten - school - kleur - beroemdheid - drank - vakantie - toetje - worden - leven - ik - flickrnaam.

Aangenaam!

Reacties

 1. Hmmm....ik snap het 'spel' erin niet zo geloof ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jee, moet je even naar beneden scrollen.

  Het antwoord op elke van de 12 vragen gebruik je als zoekwoord in flickr. Je kiest een foto uit de eerste serie hits en plakt de URL in de flickr mozaïek tool. Dan krijg je dus een mozaïek van 'jouw identiteit'!

  Best grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn DNA:
  http://www.flickr.com/photos/enschedeaanzee/2574067530/sizes/o/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ eazy: Leuk! Alleen, dat vrolijk rondhuppelende lammetje, op weg naar jouw bordje, dat vind ik wel een beetje pijnlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En laat er nou nóg een leuk flickr-spelletje in omloop zijn: echt iets voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spoedberaad

We zitten midden in de module Moreel Beraad. We leren waar een ethisch dilemma aan moet voldoen, welke vormen van moreel beraad er zijn en hoe je als geestelijk begeleider een goede gespreksleider bent. We oefenen in groepjes met zelf ingebrachte casussen. Twee dingen zijn cruciaal in dit proces: wat is de werkelijke kernvraag en waar ligt het 'hittepunt' van het dilemma. Zo puzzel je als groep stapsgewijs naar een besluit waarmee je de minste morele schade aanricht. Het analytische van deze rol ligt me wel. In de praktijk word ik onverwacht uitgedaagd. De hele weg van Enschede naar Utrecht loopt mijn morele stressthermometer op naar een vurig hittepunt door de schaamteloze houding van een medereiziger. Best knap eigenlijk, dat je zo stoïcijns helemaal je eigen ding kunt doen. Ondertussen oefen ik op de zinsconstructie van de juiste kernvraag: "Moet ik de reiziger op dit moment aanspreken op het vervuilen van de zitplaats en bezethouden van twee extra plekken, als hij verd