Doorgaan naar hoofdcontent

Astrids Profiel

Kent u dit spel al? Doen ze bij OBD-23dingen.
En niks tegen ons zeggen hè. Foei!

Hier mijn persoonlijke beeldmozaïek: voornaam - eten - school - kleur - beroemdheid - drank - vakantie - toetje - worden - leven - ik - flickrnaam.

Aangenaam!

Reacties

 1. Hmmm....ik snap het 'spel' erin niet zo geloof ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jee, moet je even naar beneden scrollen.

  Het antwoord op elke van de 12 vragen gebruik je als zoekwoord in flickr. Je kiest een foto uit de eerste serie hits en plakt de URL in de flickr mozaïek tool. Dan krijg je dus een mozaïek van 'jouw identiteit'!

  Best grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn DNA:
  http://www.flickr.com/photos/enschedeaanzee/2574067530/sizes/o/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ eazy: Leuk! Alleen, dat vrolijk rondhuppelende lammetje, op weg naar jouw bordje, dat vind ik wel een beetje pijnlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En laat er nou nóg een leuk flickr-spelletje in omloop zijn: echt iets voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kijk om je heen

  Na de schokkende uitslag van deze verkiezing merk ik dat ik vooral heel stil word. Hoe graag ik ook mijn wijze steentje wil bijdragen aan een 'hoe komt dit toch' of 'hoe nu verder', ik geloof niet dat ik daar de stem of de pen voor heb. Ik ben meer van het fluisteren en het potlood. En van het branden van een vredesvlammetje in m'n hart en woonkamer. Gelukkig buitelen columnisten al over elkaar heen met scherpe analyses. Mijn favoriete Correspondent heeft zelfs  een heel dossier  over wat er gaande is. En natuurlijk weten onze cabaretiers hier de komende tijd ook wel raad mee.  Ik laat alle duiding en lawaai maken dan ook graag aan hen over. Wat me wel raakt en inspireert zijn de slotwoorden van Dolf Jansen op Radio1 . Laat ik mijn bescheiden podium dan maar openstellen voor zijn hoop en medemenselijkheid. Want mijn hemel wat gaan we dat nog nodig hebben... "In het volle licht stappen lijkt me nu wel een goed idee. Zie wat er gaande is. Kijk om je heen wie je