Doorgaan naar hoofdcontent

Variaties op een thema

Sommige mensen hebben niks met boeken. Geeft niks. Anderen hebben niks met muziek waar geen beat of gitaar in zit. Ook niet erg. Er zijn zelfs mensen die niks hebben met voetbal. U raadt het al... ik ben zo'n mens.

Voor die eerste twee types is het beslist niet moeilijk om te leven zonder in aanraking te komen met dat waar ze niks mee hebben. Voor type drie echter is het totaal onmogelijk om niet geconfron-teerd te worden met dat waar hij totaal niks mee heeft. (Veel ontkenningen, ik weet het, maar lees het nog eens rustig na, het klopt echt.)

Eén voordeel; de oranje-gekte levert ook leuke cartoons op en daar kan ik dan wel weer om lachen. Vooral als die grappenmakers dezelfde grap maken. Daarom, voor alle voetbalfans, voor deze ene keer, en dan wil ik er ook echt niks meer over horen!
Reacties

 1. Haha...goed gevonden Astrid! Leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Astrid

  Wij zijn aan het eind gekomen van onze cursus 23dingen
  Bedankt voor al jouw fijne reacties!

  Kanarie23

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @stella: maar eh... die kleur van die massageballetjes... daar kan ik toch niet mee thuiskomen?!

  @kanarie: nou, ik ben er nog niet helemaal! maar gezellig was het zeker, of niet dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even ter voorbereiding voor morgen: ik heb een oranje cowboyhoed op, mijn brulshirt aan en af en toe sla ik mijn Trom-pet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Astrid...zolang je ze alleen maar thuis gebruikt zal niemand het tegen je gebruiken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oké, BiebBean, jij wint.
  Ik blijf morgen weer thuiswerken. En de rest van de week, als je zo doorgaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Astrid

  Het was zeker gezellig maar ik denk niet dat ik verder zal bloggen
  Ik praat liever persoonlijk met jou. Bedankt voor jou tips voor de gmail en netvibes.

  Kanarie23

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb mij de hoon van mijn ega en de buren op de hals gehaald door tijdens de eerste wedstrijd van oranje te zeggen dat ik die lichtblauwe sokken geen gezicht vond.. Hoezo M/V?
  (en gisteren hadden ze wel opeens oranje sokken aan!)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was zelf op het journaal. Stomme sokken!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g