Doorgaan naar hoofdcontent

Herfstvakantie is... Zuid-Limburg


Hotel Creusen
De vriendelijkste familie van het Geuldal

Wilhelminastraat 50
6285 AW Epen
t: 043 - 4551215
i: http://www.hotelcreusen.nl/

Al 9 jaar volgens traditie: kamer 5!

Reacties

  1. Fijne vakantie Astrid! Het kan gezien de lokatie haast niet anders of het wordt een wandelvakantie, dus ik hoop dat het droog blijft. En neem een kopje thee in De Smidse.
    Succes gewenst met de kennismaking met de poëzie. Ik was ouder dan jij nu bent toen ik ermee begon en ik heb er toch, op bescheiden schaal, van leren houden. Misschien is poëzie wel meer iets voor als je ouder bent en minder tijd hebt... Ik ben een groot liefhebber van Het Bureau van Voskuil en toen ik het uit had dacht ik: er is een gedicht van Bloem dat al die 7 delen in 6 regels samenvat. Toch zou ik daar Het Bureau niet voor hebben willen missen!
    Groet van schrvrdzs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @schrijver: Dank, het wordt mooi. Weer of geen weer, deze plek weet ons altijd te inspireren. Misschien wel tot een mooi gedicht!

    @Eazy: geen wifi, wel een pc in de salon ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we