Doorgaan naar hoofdcontent

To be or not to be @home


Reacties

 1. zoooow Assie... vakantie en toch ook achter de pc?? Bloggend en met terugwerkende kracht wederom genietend nog van je vakantie in Berlijn??

  Just back from Russia en mijn eerste dagje werken zit er alweer op. En dan nu natuurlijk ook een bloggen hierover. In een nieuwe blog uiteraard, url volgt nog wel.

  grtz en doot ´t hennig an doar in Enske
  Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben blij te horen dat je thuis ook een vakantie gevoel kunt creëren...
  Morgen gaan we weg, lekker een weekje uitwaaien in Egmond..
  Ik hou je op de hoogte van het wel en wee van mijn vakantie... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @diabolo: ben benieuwd naar je russia reisverhalen! Kom maar op met die URL.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.