Doorgaan naar hoofdcontent

To be or not to be @home


Reacties

 1. zoooow Assie... vakantie en toch ook achter de pc?? Bloggend en met terugwerkende kracht wederom genietend nog van je vakantie in Berlijn??

  Just back from Russia en mijn eerste dagje werken zit er alweer op. En dan nu natuurlijk ook een bloggen hierover. In een nieuwe blog uiteraard, url volgt nog wel.

  grtz en doot ´t hennig an doar in Enske
  Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben blij te horen dat je thuis ook een vakantie gevoel kunt creëren...
  Morgen gaan we weg, lekker een weekje uitwaaien in Egmond..
  Ik hou je op de hoogte van het wel en wee van mijn vakantie... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @diabolo: ben benieuwd naar je russia reisverhalen! Kom maar op met die URL.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g