Doorgaan naar hoofdcontent

Verwey's visie


Reacties

 1. Tja Astrid, ik was het gewoon even vergeten om te kijken. Je weet wel, andere dingen aan het hoofd!!! Maar je scribbels zijn heel origineel! Ik snap niet hoe je het doet en waar je het allemaal vandaan haalt. Je filmpje van het Essen was erg leuk. Je verhaal over Berlijk interessant. Je laatste plaatje over de boekenbonnen heel grappig.
  Tot hoelang ga je hiermee door? Het lijkt me een heel karwei om iedere keer weer iets origineels te verzinnen! Ik zal er weer vaker naar kijken!!!
  Tot zover deze reactie.
  Groetjes, je drukke uiltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne reactie!
  Gewoon blijven kijken, lezen, genieten en je laten verrassen. Vooral als opperuil weer drukdruk is en je alle tijd aan jezelf hebt.

  Dit is wat ik doe!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.