Doorgaan naar hoofdcontent

Verwey's visie


Reacties

 1. Tja Astrid, ik was het gewoon even vergeten om te kijken. Je weet wel, andere dingen aan het hoofd!!! Maar je scribbels zijn heel origineel! Ik snap niet hoe je het doet en waar je het allemaal vandaan haalt. Je filmpje van het Essen was erg leuk. Je verhaal over Berlijk interessant. Je laatste plaatje over de boekenbonnen heel grappig.
  Tot hoelang ga je hiermee door? Het lijkt me een heel karwei om iedere keer weer iets origineels te verzinnen! Ik zal er weer vaker naar kijken!!!
  Tot zover deze reactie.
  Groetjes, je drukke uiltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne reactie!
  Gewoon blijven kijken, lezen, genieten en je laten verrassen. Vooral als opperuil weer drukdruk is en je alle tijd aan jezelf hebt.

  Dit is wat ik doe!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kijk om je heen

  Na de schokkende uitslag van deze verkiezing merk ik dat ik vooral heel stil word. Hoe graag ik ook mijn wijze steentje wil bijdragen aan een 'hoe komt dit toch' of 'hoe nu verder', ik geloof niet dat ik daar de stem of de pen voor heb. Ik ben meer van het fluisteren en het potlood. En van het branden van een vredesvlammetje in m'n hart en woonkamer. Gelukkig buitelen columnisten al over elkaar heen met scherpe analyses. Mijn favoriete Correspondent heeft zelfs  een heel dossier  over wat er gaande is. En natuurlijk weten onze cabaretiers hier de komende tijd ook wel raad mee.  Ik laat alle duiding en lawaai maken dan ook graag aan hen over. Wat me wel raakt en inspireert zijn de slotwoorden van Dolf Jansen op Radio1 . Laat ik mijn bescheiden podium dan maar openstellen voor zijn hoop en medemenselijkheid. Want mijn hemel wat gaan we dat nog nodig hebben... "In het volle licht stappen lijkt me nu wel een goed idee. Zie wat er gaande is. Kijk om je heen wie je