maandag 14 juli 2008

Verwey's visie


2 opmerkingen:

 1. Tja Astrid, ik was het gewoon even vergeten om te kijken. Je weet wel, andere dingen aan het hoofd!!! Maar je scribbels zijn heel origineel! Ik snap niet hoe je het doet en waar je het allemaal vandaan haalt. Je filmpje van het Essen was erg leuk. Je verhaal over Berlijk interessant. Je laatste plaatje over de boekenbonnen heel grappig.
  Tot hoelang ga je hiermee door? Het lijkt me een heel karwei om iedere keer weer iets origineels te verzinnen! Ik zal er weer vaker naar kijken!!!
  Tot zover deze reactie.
  Groetjes, je drukke uiltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne reactie!
  Gewoon blijven kijken, lezen, genieten en je laten verrassen. Vooral als opperuil weer drukdruk is en je alle tijd aan jezelf hebt.

  Dit is wat ik doe!

  BeantwoordenVerwijderen