zondag 6 juli 2008

Imagoprobleem

Begin deze week schreef collega Essen2punt0 een post over de agenda van de toekomst voor bibliotheken. Ter illustratie van ons imagoprobleem plaatste ze er een filmpje bij. Ik moest het even laten bezinken, niet wetende wat te doen: lachen of huilen. Imagoprobleem? Lijkt mij meer een gevalletje van how low can you go. Maar ik ga nu toch voluit voor de lach en wil mijn lezers die Essen niet kennen graag laten meegenieten. Je kunt ons biblio-thecarissen tenslotte niet verwijten dat we geen humor hebben!


3 opmerkingen:

 1. Mooi he :)
  en op youtube ligt nog een heel universum meer van dit soort filmpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is meer?!
  Was er al bang voor :-(
  En dan heb je ook nog de Pimp your bookcart wedstrijden...
  Lang leve de zelfservice!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal je (on)gerust stellen: er is nog veel en veel meer! ;)

  BeantwoordenVerwijderen