Doorgaan naar hoofdcontent

Enschede aan Zee op een zonnige zondagReacties

 1. 'Zeker zonnig', zei hij geradbraakt en verbrand.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi1!
  Kwam er gisteren langs toen ik zus en kids van de trein ging halen. Had het nog niet gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @eazy: verbrand zelfs, da's minder mooi. Volgende keer neem ik een parasolletje voor jullie mee en schuif aan. Beloofd ;-)

  @jouke: werken in de binnenstad en ons strand nog niet gezien? foei! was leuk geweest voor je nichtjes, ook om over te twitteren :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Leer scholieren kritischer te googelen

Deze kop stond boven een kort bericht in de nieuwsbrief van Vives . Mijn aandacht is getrokken. Leest u met me mee? Scholieren moeten les krijgen in het kritischer beoordelen van informatie op internet. Ze 'knippen en plakken nu vaak', zonder dat ze goed weten of ze een betrouwbare bron in handen hebben. Dat stelt docent Amber Walraven van de Universiteit Twente, die vrijdag op dit onderwerp promoveert aan de Open Universiteit Nederland. De google-lessen moeten ervoor zorgen dat scholieren beter gaan kijken of de informatie die zij vinden waardevol is en of het om betrouwbare sites gaat. Scholieren zouden nu vooral kijken of de informatie in het Nederlands is, of de site snel een antwoord geeft op hun vraag en of die er leuk uitziet. Het onderzoek werd verricht onder scholieren van het vwo. Het is volgens de promovenda niet de bedoeling dat het kritischer leren zoeken een speciaal vak moet worden. Docenten moeten zoekinstructies opnemen en verhelderen in hun lessen voordat leer