Doorgaan naar hoofdcontent

Enschede aan Zee op een zonnige zondagReacties

 1. 'Zeker zonnig', zei hij geradbraakt en verbrand.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi1!
  Kwam er gisteren langs toen ik zus en kids van de trein ging halen. Had het nog niet gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @eazy: verbrand zelfs, da's minder mooi. Volgende keer neem ik een parasolletje voor jullie mee en schuif aan. Beloofd ;-)

  @jouke: werken in de binnenstad en ons strand nog niet gezien? foei! was leuk geweest voor je nichtjes, ook om over te twitteren :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Het boek van zon en maan

In alweer de derde module van dit schooljaar spelen we het Dialoogspel Tussen zon en maan , waarbij je een persoonlijke reis maakt rondom een contrastervaring uit je leven. Voorafgaand aan de tweede etappe van de reis zegt de thuisopdracht: Maak een wandeling of fietstocht naar een plek die je lief is of die op een andere manier indruk op je heeft gemaakt. Ergens in de natuur of een café, museum, kerk of steegje in de stad. Neem iets van die plek mee naar de volgende groepsbijeenkomst. Een plek die me lief is? Hier in de omgeving? Ik moet heel eerlijk bekennen, zo dicht bij huis is dat op de eerste plaats... m'n eigen thuis. Misschien veel te behoudend en saai, maar die plek ik me best wel lief. Telt dat ook? Als ik iets verder mag reizen, dan weet ik wel wat heuvels en uitkijkpunten in het zuidelijkste Geuldal of natuurlijk klooster Rosario, waar ik zulke mooie stiltereizen maak. Maar ja, daar ga ik deze week niet meer langskomen. Dan bedenk ik me dat ik wel iets in huis heb van R