Doorgaan naar hoofdcontent

Scribbles zegt: niet zeuren, 't is top!

Reacties

 1. Ik zeur ook niet.. Tis alleen weer even wennen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Eck, ook weer terug? Lekker he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd wel van het Nederlandse weer, alleen jammer dat de zon zo weinig schijnt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om ff te lachen
  Leuke afbeelding :-)

  Grz Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Eck: ik vond het anders maar wat benauwd vandaag...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was het maar zo lekker aan het regenen! Maar helaas zijn de zomers hier in Nederland toch altijd een beetje vies warm en plakkerig. Doe mij maar weer herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja Katrin, ik weet. Jij bent pas echt in je hum als het kwik daalt en de wind toeneemt. Nog even geduld...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha, je goeie ouwe blogvrind! Hij moest het vandaag met een vroege herfst doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.