Doorgaan naar hoofdcontent

Stilzwijgend voorbij: 300ste blogpost


Zonder dat ik het in de gaten had, heb ik een klein feestje voorbij laten gaan. Het bericht over de afsluiting van onze 23onderwijsdingen was m'n 300ste scribble. Hoe toepasselijk, want uiteindelijk is deze bloghobby daar ook mee begonnen.

Daarom toch nog even stilletjes voor mezelf:
hieperdepiep hoera!

Foto

Reacties

 1. En ik hoop vooral dat er nog vele honderden zullen volgen!

  Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt, Snelle Jelle ;-)
  Op naar de 1000!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hiep hiep HOERAAAAA!!!! :))))
  En binnenkort nog een feestje bij Eazy...daar zit je bijna op 200 reacties ;)))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thankx Stella! Maar Eazy viert volgens mij ook pas bij de 1000 weer feest ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar wij gaan toch niet op Eazy wachten? 200 vind ik een goede reden voor een feestje :))))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oké jij wint, bij 200 hebben wij en feestje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.