Doorgaan naar hoofdcontent

Zouden reuzenpanda's ook hooikoorts kennen?En voor de liefhebber: pandabrood!

Reacties

 1. Tja, zels panda's kunnen last van allergieën hebben, zo heb ik last van nies-aanvallen als mijn schoonmoeder in de buurt is, merkwaardig niet....?;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet zo even niet welk pilletje daar tegen helpt ;-) Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bij mijn schoonmoeder moet je altijd in het meervoud praten, zoiets als "wij Beatrix". Zo is het dus ook met het pilletje, dat worden al gauw pilletjes en dan ligt een overdosis al gauw om de hoek! Ga wel een stukje wandelen, is nog gezond ook! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Tom: herstel: Heel Veel Sterkte!

  @eazy: hij was nieuw voor mij, maar ik moet echt elke keer hardop lachen. Perfect middel om de templatefrustratie te verzachten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, is dit echt Blokker? Ziet er erg professioneel uit. Komt er helemaal boven nog een mooie header? Dat zou het helemaal afmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je bent te snel! ben nog aan het afwerken.

  ja, alles van blogger. maak ik zo voor je ;-)

  header? als in een foto? geloof niet dat dat kan in deze opmaak...

  wordt vervolgd

  BeantwoordenVerwijderen
 7. p.s. Is hooikoorst een grapje dat me ontgaat of is het een foutje? (Het staat nu zo prominent bovenaan...)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'bovenaan' klopt al niet meer, dat komt door 'read more' natuurlijk... En p.s. slaat ook nergens op, want m'n ander reactie staat ergens anders. Nou ja, ff wennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @schrijver: Wat een heerlijke cryptische reactie! Ik kan niet helemaal terughalen wat je gedachtengang is geweest, maar ik neem aan dat het allemaal goed is gekomen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik bedoelde eigenlijk alleen maar dat er boven de panda 'hooikoorst' staat i.p.v. hooikoorts... En ik vroeg me af of dat een grapje of een foutje was.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @schrijver: Ik heb best humor, maar niet als het om taalfouten gaat. Hier heb ik echt 100x overheen gelezen. Dank!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.