Doorgaan naar hoofdcontent

Zouden reuzenpanda's ook hooikoorts kennen?En voor de liefhebber: pandabrood!

Reacties

 1. Tja, zels panda's kunnen last van allergieën hebben, zo heb ik last van nies-aanvallen als mijn schoonmoeder in de buurt is, merkwaardig niet....?;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet zo even niet welk pilletje daar tegen helpt ;-) Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bij mijn schoonmoeder moet je altijd in het meervoud praten, zoiets als "wij Beatrix". Zo is het dus ook met het pilletje, dat worden al gauw pilletjes en dan ligt een overdosis al gauw om de hoek! Ga wel een stukje wandelen, is nog gezond ook! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Tom: herstel: Heel Veel Sterkte!

  @eazy: hij was nieuw voor mij, maar ik moet echt elke keer hardop lachen. Perfect middel om de templatefrustratie te verzachten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, is dit echt Blokker? Ziet er erg professioneel uit. Komt er helemaal boven nog een mooie header? Dat zou het helemaal afmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je bent te snel! ben nog aan het afwerken.

  ja, alles van blogger. maak ik zo voor je ;-)

  header? als in een foto? geloof niet dat dat kan in deze opmaak...

  wordt vervolgd

  BeantwoordenVerwijderen
 7. p.s. Is hooikoorst een grapje dat me ontgaat of is het een foutje? (Het staat nu zo prominent bovenaan...)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'bovenaan' klopt al niet meer, dat komt door 'read more' natuurlijk... En p.s. slaat ook nergens op, want m'n ander reactie staat ergens anders. Nou ja, ff wennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @schrijver: Wat een heerlijke cryptische reactie! Ik kan niet helemaal terughalen wat je gedachtengang is geweest, maar ik neem aan dat het allemaal goed is gekomen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik bedoelde eigenlijk alleen maar dat er boven de panda 'hooikoorst' staat i.p.v. hooikoorts... En ik vroeg me af of dat een grapje of een foutje was.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @schrijver: Ik heb best humor, maar niet als het om taalfouten gaat. Hier heb ik echt 100x overheen gelezen. Dank!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat