Doorgaan naar hoofdcontent

Voor Schrijverdezes...

omdat ze ook vaak van die leuke dingen in boeken vindt!


Via

Reacties

 1. Dankjewel! Ik twijfel nog wat ik er van moet vinden, vanuit bibliothecair oogpunt bedoel ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tsja... persoonlijk vind ik de blog PostSecret toch wel van een iets andere categorie dan de briefjes van Schrijver...
  Groetn Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tsja... dan vermoed ik dat we de gedachte achter mijn post verschillend hebben geïnterpreteerd

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

  Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kom ik gelijk aan met de mentor die me eerder meenam bij zijn huisbezoeken, vechten we om de laatste parkeerplaats en zitten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. Een belafspraak is snel gemaakt en hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op petje-af variant racen we door de prestaties v