Doorgaan naar hoofdcontent

Voor alle fans, voor de laatste (k)eerReacties

 1. Het duurde ff voordat het kwartje viel. Totdat ik keek naar de naam v.h plaatje om persies te zijn. Ik herkende MJ niet. Ik dacht dat jíj er mee ophield :-( (Met Bloggen voor alle duidelijkheid)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja, je zette me ff lekker op het verkeerde been:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef, even schrikken dus. Sorry hoor, was niet m'n bedoeling om m'n lezers nog meer aan het zweten te krijgen. Ik dacht "de hele wereld staat vandaag in het teken van De Begrafenis, dus ik doe nog één keertje mee".

  Haal dat biertje maar weer uit de koelkast, Scribbles blijft gewoon online ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja, en ik vond dit juist weer wel een heel mooi plaatje. Maar ik ben dan ook zo'n minder-is-meer type.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoor net de klokken luiden v.d st Jozefkerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het plaatje prachtig en treffend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt Sofie, ook namens Argus Online ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.