Doorgaan naar hoofdcontent

Voor alle fans, voor de laatste (k)eerReacties

 1. Het duurde ff voordat het kwartje viel. Totdat ik keek naar de naam v.h plaatje om persies te zijn. Ik herkende MJ niet. Ik dacht dat jíj er mee ophield :-( (Met Bloggen voor alle duidelijkheid)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja, je zette me ff lekker op het verkeerde been:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef, even schrikken dus. Sorry hoor, was niet m'n bedoeling om m'n lezers nog meer aan het zweten te krijgen. Ik dacht "de hele wereld staat vandaag in het teken van De Begrafenis, dus ik doe nog één keertje mee".

  Haal dat biertje maar weer uit de koelkast, Scribbles blijft gewoon online ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja, en ik vond dit juist weer wel een heel mooi plaatje. Maar ik ben dan ook zo'n minder-is-meer type.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoor net de klokken luiden v.d st Jozefkerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het plaatje prachtig en treffend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt Sofie, ook namens Argus Online ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g