Doorgaan naar hoofdcontent

Een muur van melk

Scribbles heeft een elektrische melkopschuimer gekocht.
Hij doet het!Reacties

 1. Astrid, die ziet er echt fan-tas-tisch uit, je kan er zo de markt op. Ik weet wat ik de volgende keer bij jou ga drinken =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Katrin: Ik ben de komende tijd wel thuis. Wanneer kan ik je verwachten?!

  @Jan: Inderdaad ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ga je hiermee soja melk opschuimen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Valt nog best mee met die muur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @stella: Sojamelk, dat ga ik dit weekend maar eens proberen. Heb ook gedacht aan geitenmelk, maar jee, wat is dat vet!

  @eazy: Met nog geen moker krijg je dit muurtje omver ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo, dat ziet er nog beter uit dan het 'elektrische staafje' dat wij bij het kerstpakket kregen (en dat het wonder boven wonder nog doet)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mmmm! Lekker met zo'n Italiaans bitterkoekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @festina: Dat staafje deed het bij mij ook prima, maar het vreet batterijen zonder ze ook echt leeg te maken. Het werd tijd voor het betere werk!

  @sofie: Bitterkoekjes zijn niet my cup of tea, maar met chocola laat het zich ook prima smaken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Laat onze Lucas maar niet zien dat melk er zooo lekker kan uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Tom: zal ik de opschuimer meenemen zondag? Krijgt Lucas een lekker bakkie helemaal voor zich alleen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.