Doorgaan naar hoofdcontent

Een muur van melk

Scribbles heeft een elektrische melkopschuimer gekocht.
Hij doet het!Reacties

 1. Astrid, die ziet er echt fan-tas-tisch uit, je kan er zo de markt op. Ik weet wat ik de volgende keer bij jou ga drinken =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Katrin: Ik ben de komende tijd wel thuis. Wanneer kan ik je verwachten?!

  @Jan: Inderdaad ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ga je hiermee soja melk opschuimen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Valt nog best mee met die muur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @stella: Sojamelk, dat ga ik dit weekend maar eens proberen. Heb ook gedacht aan geitenmelk, maar jee, wat is dat vet!

  @eazy: Met nog geen moker krijg je dit muurtje omver ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo, dat ziet er nog beter uit dan het 'elektrische staafje' dat wij bij het kerstpakket kregen (en dat het wonder boven wonder nog doet)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mmmm! Lekker met zo'n Italiaans bitterkoekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @festina: Dat staafje deed het bij mij ook prima, maar het vreet batterijen zonder ze ook echt leeg te maken. Het werd tijd voor het betere werk!

  @sofie: Bitterkoekjes zijn niet my cup of tea, maar met chocola laat het zich ook prima smaken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Laat onze Lucas maar niet zien dat melk er zooo lekker kan uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Tom: zal ik de opschuimer meenemen zondag? Krijgt Lucas een lekker bakkie helemaal voor zich alleen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g