Doorgaan naar hoofdcontent

Voor alle fans, voor de laatste (k)eer



Reacties

  1. Het duurde ff voordat het kwartje viel. Totdat ik keek naar de naam v.h plaatje om persies te zijn. Ik herkende MJ niet. Ik dacht dat jíj er mee ophield :-( (Met Bloggen voor alle duidelijkheid)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja, je zette me ff lekker op het verkeerde been:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oef, even schrikken dus. Sorry hoor, was niet m'n bedoeling om m'n lezers nog meer aan het zweten te krijgen. Ik dacht "de hele wereld staat vandaag in het teken van De Begrafenis, dus ik doe nog één keertje mee".

    Haal dat biertje maar weer uit de koelkast, Scribbles blijft gewoon online ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh ja, en ik vond dit juist weer wel een heel mooi plaatje. Maar ik ben dan ook zo'n minder-is-meer type.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik hoor net de klokken luiden v.d st Jozefkerk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het plaatje prachtig en treffend!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bedankt Sofie, ook namens Argus Online ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we