vrijdag 18 april 2008

Ding 8 - Plaatjes bewerken

Bij online plaatjes bewerken had ik me toch iets anders voor-gesteld. Ik verdwaal in een woud van opties en mogelijkheden, maar veel verder dan een beetje spelen in een zwaar keurslijf van formats kom ik niet. Ik had meer een paint-achtig programma verwacht en ben het zoeken naar leuke plaatjesbewerkers dan ook al snel moe. Maar de cursuschef wil bewijsmateriaal!
Goed dan, ik kies voor m'n eigen vliegticket naar Berlijn. Kan ik die treinkaartjes voor volgende week mooi weggooien.


Wel leuk vind ik de nachtegaal, die elke tekst vertaalt naar een prachtig lied. Even downloaden als ringtone? Nee, laat maar. En de link met online plaatjesbewerken ben ik inmiddels ook kwijt.

1 opmerking:

  1. Leuk, de nagtegaal echter mij overkwam hetzelfde, ik wilde ee plaatje bewerken met de Mac en nu zit ik mijn en zijn naam in te tikken om te horen hoe het in het Nightengales klinkt...wel grappig en echt des Komkommertijds

    BeantwoordenVerwijderen