Doorgaan naar hoofdcontent

Ding 8 - Plaatjes bewerken

Bij online plaatjes bewerken had ik me toch iets anders voor-gesteld. Ik verdwaal in een woud van opties en mogelijkheden, maar veel verder dan een beetje spelen in een zwaar keurslijf van formats kom ik niet. Ik had meer een paint-achtig programma verwacht en ben het zoeken naar leuke plaatjesbewerkers dan ook al snel moe. Maar de cursuschef wil bewijsmateriaal!
Goed dan, ik kies voor m'n eigen vliegticket naar Berlijn. Kan ik die treinkaartjes voor volgende week mooi weggooien.


Wel leuk vind ik de nachtegaal, die elke tekst vertaalt naar een prachtig lied. Even downloaden als ringtone? Nee, laat maar. En de link met online plaatjesbewerken ben ik inmiddels ook kwijt.

Reacties

  1. Leuk, de nagtegaal echter mij overkwam hetzelfde, ik wilde ee plaatje bewerken met de Mac en nu zit ik mijn en zijn naam in te tikken om te horen hoe het in het Nightengales klinkt...wel grappig en echt des Komkommertijds

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populairste scribble

Uit het veld geslagen

Deze tweede lesdag van ons nieuwe schooljaar zit ik voor het eerst thuis in zoom. De zomergriep heeft me te pakken. Inmiddels koortsvrij, maar zowel m'n kriebelhoest als m'n lichaam houd ik liever uit trein en klaslokaal. Gelukkig is er een online verbinding en dat werkt prima.  Mystagogie. Dat is zowel het mooiste als het meest ongrijpbare vak tot nu toe. De docent definieert dit als 'het verdiepen van het vertrouwen op een begeleiding vanuit en in het mysterie'. Waarbij 'een mystagoog, in het luisteren naar het levensverhaal, beluistert hoe het mysterie zich wil ontsluiten in de ander diens identiteit en zelfbewustzijn'. Snap je? Nee, ik ook nog niet. Maar tijdens deze les worden weer twee prachtige mystieke teksten besproken, veel vragen gesteld en vallen er mooie stiltes na de antwoorden die ieder hier voor zichzelf op geeft. Ik leer dat mystagogie vooral gaat over en begint met luisteren. Dat kan vanuit bijvoorbeeld stilte, liefde, intuïtie of niet-weten. N