Doorgaan naar hoofdcontent

Ding 8 - Plaatjes bewerken

Bij online plaatjes bewerken had ik me toch iets anders voor-gesteld. Ik verdwaal in een woud van opties en mogelijkheden, maar veel verder dan een beetje spelen in een zwaar keurslijf van formats kom ik niet. Ik had meer een paint-achtig programma verwacht en ben het zoeken naar leuke plaatjesbewerkers dan ook al snel moe. Maar de cursuschef wil bewijsmateriaal!
Goed dan, ik kies voor m'n eigen vliegticket naar Berlijn. Kan ik die treinkaartjes voor volgende week mooi weggooien.


Wel leuk vind ik de nachtegaal, die elke tekst vertaalt naar een prachtig lied. Even downloaden als ringtone? Nee, laat maar. En de link met online plaatjesbewerken ben ik inmiddels ook kwijt.

Reacties

  1. Leuk, de nagtegaal echter mij overkwam hetzelfde, ik wilde ee plaatje bewerken met de Mac en nu zit ik mijn en zijn naam in te tikken om te horen hoe het in het Nightengales klinkt...wel grappig en echt des Komkommertijds

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.