Doorgaan naar hoofdcontent

Verwey's visie


Reacties

 1. Hey Scribbles,

  Thàdá.... het is me gelukt ;-)
  Herken je mij nu wel....
  Jij mag bij al mijn deurtjes aankloppen....

  Groetjes, snelle Jelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SHIPS....!!!!

  Niet dus......!!!!!!!!!

  Sorry, kan d'r niets aan doen, dus je moet er maar even mee leren leven... :-(

  Groetjes, DANNY

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie zijn duidelijk erg druk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Astrid,
  Ik wil je bedanken voor je reactie en je steun dat heb ik net nodig.
  Ja inderdaad maak ik mij met concerten ook altijd erg druk.
  Ik weet wel dat het niet helpt maar zo is mijn karakter en heb een man die mij meestal weer even terug roept van komt wel goed.

  Groetjes Kitty

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat