Doorgaan naar hoofdcontent

Verwey's visie


Reacties

 1. Hey Scribbles,

  Thàdá.... het is me gelukt ;-)
  Herken je mij nu wel....
  Jij mag bij al mijn deurtjes aankloppen....

  Groetjes, snelle Jelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SHIPS....!!!!

  Niet dus......!!!!!!!!!

  Sorry, kan d'r niets aan doen, dus je moet er maar even mee leren leven... :-(

  Groetjes, DANNY

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie zijn duidelijk erg druk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Astrid,
  Ik wil je bedanken voor je reactie en je steun dat heb ik net nodig.
  Ja inderdaad maak ik mij met concerten ook altijd erg druk.
  Ik weet wel dat het niet helpt maar zo is mijn karakter en heb een man die mij meestal weer even terug roept van komt wel goed.

  Groetjes Kitty

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spoedberaad

We zitten midden in de module Moreel Beraad. We leren waar een ethisch dilemma aan moet voldoen, welke vormen van moreel beraad er zijn en hoe je als geestelijk begeleider een goede gespreksleider bent. We oefenen in groepjes met zelf ingebrachte casussen. Twee dingen zijn cruciaal in dit proces: wat is de werkelijke kernvraag en waar ligt het 'hittepunt' van het dilemma. Zo puzzel je als groep stapsgewijs naar een besluit waarmee je de minste morele schade aanricht. Het analytische van deze rol ligt me wel. In de praktijk word ik onverwacht uitgedaagd. De hele weg van Enschede naar Utrecht loopt mijn morele stressthermometer op naar een vurig hittepunt door de schaamteloze houding van een medereiziger. Best knap eigenlijk, dat je zo stoïcijns helemaal je eigen ding kunt doen. Ondertussen oefen ik op de zinsconstructie van de juiste kernvraag: "Moet ik de reiziger op dit moment aanspreken op het vervuilen van de zitplaats en bezethouden van twee extra plekken, als hij verd