Doorgaan naar hoofdcontent

Verwey's visie

Reacties

 1. Heeft meneer Stefan Verwey een website?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trouwens...we moeten elke keer wel erg veel handelingen doen om een reactie achter te laten...elke keer weer alles invullen...beveiligingscode overtypen...niet verkeerd overtypen want anders werkt het niet....dat werkt een tikkeltje demotiverend...tikkeltje maar hoor ;-)

  Dan kan vast anders :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ stella: Verwey is onze bekende boekencartonist. Hij heeft geen eigen website, maar wel een wiki (http://nl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Verwey) en natuurlijk staan er cartoons op het net. Ik heb nog een hele voorraad!

  Ik heb ook ontdekt dat je telkens je hele riedel moet invoeren. Snap niet waarom hij dat niet onthoudt zoals wordpress dat wel doet. Heb bij alle instellingen gekeken, maar kan niks vinden. De snelste weg is Naam aanvinken en Stella typen. Gelukkig heb je een korte naam :-)

  Als iemand een tip heeft om in blogger gegevens te onthouden, ik hou me aanbevolen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Leer scholieren kritischer te googelen

Deze kop stond boven een kort bericht in de nieuwsbrief van Vives . Mijn aandacht is getrokken. Leest u met me mee? Scholieren moeten les krijgen in het kritischer beoordelen van informatie op internet. Ze 'knippen en plakken nu vaak', zonder dat ze goed weten of ze een betrouwbare bron in handen hebben. Dat stelt docent Amber Walraven van de Universiteit Twente, die vrijdag op dit onderwerp promoveert aan de Open Universiteit Nederland. De google-lessen moeten ervoor zorgen dat scholieren beter gaan kijken of de informatie die zij vinden waardevol is en of het om betrouwbare sites gaat. Scholieren zouden nu vooral kijken of de informatie in het Nederlands is, of de site snel een antwoord geeft op hun vraag en of die er leuk uitziet. Het onderzoek werd verricht onder scholieren van het vwo. Het is volgens de promovenda niet de bedoeling dat het kritischer leren zoeken een speciaal vak moet worden. Docenten moeten zoekinstructies opnemen en verhelderen in hun lessen voordat leer