Doorgaan naar hoofdcontent

Verwey's visie

Reacties

 1. Heeft meneer Stefan Verwey een website?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trouwens...we moeten elke keer wel erg veel handelingen doen om een reactie achter te laten...elke keer weer alles invullen...beveiligingscode overtypen...niet verkeerd overtypen want anders werkt het niet....dat werkt een tikkeltje demotiverend...tikkeltje maar hoor ;-)

  Dan kan vast anders :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ stella: Verwey is onze bekende boekencartonist. Hij heeft geen eigen website, maar wel een wiki (http://nl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Verwey) en natuurlijk staan er cartoons op het net. Ik heb nog een hele voorraad!

  Ik heb ook ontdekt dat je telkens je hele riedel moet invoeren. Snap niet waarom hij dat niet onthoudt zoals wordpress dat wel doet. Heb bij alle instellingen gekeken, maar kan niks vinden. De snelste weg is Naam aanvinken en Stella typen. Gelukkig heb je een korte naam :-)

  Als iemand een tip heeft om in blogger gegevens te onthouden, ik hou me aanbevolen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.