Doorgaan naar hoofdcontent

Verwey's visie

Reacties

  1. Heeft meneer Stefan Verwey een website?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Trouwens...we moeten elke keer wel erg veel handelingen doen om een reactie achter te laten...elke keer weer alles invullen...beveiligingscode overtypen...niet verkeerd overtypen want anders werkt het niet....dat werkt een tikkeltje demotiverend...tikkeltje maar hoor ;-)

    Dan kan vast anders :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ stella: Verwey is onze bekende boekencartonist. Hij heeft geen eigen website, maar wel een wiki (http://nl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Verwey) en natuurlijk staan er cartoons op het net. Ik heb nog een hele voorraad!

    Ik heb ook ontdekt dat je telkens je hele riedel moet invoeren. Snap niet waarom hij dat niet onthoudt zoals wordpress dat wel doet. Heb bij alle instellingen gekeken, maar kan niks vinden. De snelste weg is Naam aanvinken en Stella typen. Gelukkig heb je een korte naam :-)

    Als iemand een tip heeft om in blogger gegevens te onthouden, ik hou me aanbevolen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g