Doorgaan naar hoofdcontent

De kracht in jezelf

Het is alweer een jaar geleden dat ik op de sportschool het bodypump niet alleen ben gaan dóen, maar ook ben gaan les-geven. Typisch gevalletje van een uit de hand gelopen hobby. Mensen vragen me wel eens wat dat toch is, dat bodypump.
Nou gewoon, fitness, met gewichten, in een groep, op muziek.

...? En dat is leuk?

Ja, dat is leuk. Het geeft energie en een vrolijke 'spirit'.
Hoezo? Nou, kijk maar...Daarom dus! Wil je het echte bodypump zelf een keer beleven, kom dan gerust eens langs voor een proefles. Gezellig!

Reacties

 1. Hee Collega,

  Lijkt me nog al vermoeiend maar ik wil wel graag "een mooi lichaam". Zijn er nog andere opties? :-)

  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ZWEMMEN!
  en dan bedoel ik niet schoolslagje heen en weer dobberen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nouja....zwemmen....dat valt wel tegen hoor....de olympische zwemmers krijgen hun mooie lichaam vooral van alle krachttraining die ze moeten doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en misshien met korting op de sportschool :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He Astrid,

  Ga ik een keer met jouw mee bodypumpen, loop jij een keer met mij de halve marathon.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Berlijn - Stadsbeer Schnute

Berlijn dankt haar naam en stadswapen aan de beer. Er doen veel verhalen de ronde over de relatie tussen beer en Berlijn. De meest overtuigende is de hypothese van onderzoeker Theodor Zell. Volgens Zell is de stad Berlijn gesticht in de buurt van een plaats waar zich veel beren ophielden, ter hoogte van de huidige Nederlandse ambassade . Dit was aan het eind van de twaalfde eeuw een ondiepe, vlakke plaats in de Spree. Ook beweert hij dat het woord Berlin vroeger 'bereplaats' beteken-de. En dat maakt z'n theorie geloofwaardig genoeg! Waar of niet, je komt de beer overal tegen. Niet alleen in alle soorten en maten op straat en in de souvenierswinkels, maar ook in het echt. Knuffelijsbeer Knut kennen we nu wel, dus die slaan we even over. In het hartje van de stad resideert in de berenkuil Am Köllnischen Park sinds augustus 1939 de enige echte Berlijnse stadsbeer. De vreugde na de feestelijke opening was van korte duur. De beren hadden zwaar te lijden tijdens de oorlog. All