Doorgaan naar hoofdcontent

De kracht in jezelf

Het is alweer een jaar geleden dat ik op de sportschool het bodypump niet alleen ben gaan dóen, maar ook ben gaan les-geven. Typisch gevalletje van een uit de hand gelopen hobby. Mensen vragen me wel eens wat dat toch is, dat bodypump.
Nou gewoon, fitness, met gewichten, in een groep, op muziek.

...? En dat is leuk?

Ja, dat is leuk. Het geeft energie en een vrolijke 'spirit'.
Hoezo? Nou, kijk maar...Daarom dus! Wil je het echte bodypump zelf een keer beleven, kom dan gerust eens langs voor een proefles. Gezellig!

Reacties

 1. Hee Collega,

  Lijkt me nog al vermoeiend maar ik wil wel graag "een mooi lichaam". Zijn er nog andere opties? :-)

  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ZWEMMEN!
  en dan bedoel ik niet schoolslagje heen en weer dobberen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nouja....zwemmen....dat valt wel tegen hoor....de olympische zwemmers krijgen hun mooie lichaam vooral van alle krachttraining die ze moeten doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en misshien met korting op de sportschool :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He Astrid,

  Ga ik een keer met jouw mee bodypumpen, loop jij een keer met mij de halve marathon.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Leer scholieren kritischer te googelen

Deze kop stond boven een kort bericht in de nieuwsbrief van Vives . Mijn aandacht is getrokken. Leest u met me mee? Scholieren moeten les krijgen in het kritischer beoordelen van informatie op internet. Ze 'knippen en plakken nu vaak', zonder dat ze goed weten of ze een betrouwbare bron in handen hebben. Dat stelt docent Amber Walraven van de Universiteit Twente, die vrijdag op dit onderwerp promoveert aan de Open Universiteit Nederland. De google-lessen moeten ervoor zorgen dat scholieren beter gaan kijken of de informatie die zij vinden waardevol is en of het om betrouwbare sites gaat. Scholieren zouden nu vooral kijken of de informatie in het Nederlands is, of de site snel een antwoord geeft op hun vraag en of die er leuk uitziet. Het onderzoek werd verricht onder scholieren van het vwo. Het is volgens de promovenda niet de bedoeling dat het kritischer leren zoeken een speciaal vak moet worden. Docenten moeten zoekinstructies opnemen en verhelderen in hun lessen voordat leer