Doorgaan naar hoofdcontent

26 Ideakillers

Wat mij betreft gebruiken we alle nieuwe technieken voor even zovele nieuwe diensten en creëren we nieuwe bibliotheken met 'nieuwe' medewerkers.

Oké, dat kost tijd, lef en ondernemerschap. Laten we beginnen met in elk kantoor, naast het bibliotheek-manifest 2.0, ook dit poster van het COCD op te hangen.

Hoor je jezelf de volgende keer bij een origineel idee één van deze killers zeggen, neem dan even een meditatief moment voor jezelf, laat het idee op je onbevooroordeelde ik inwerken en reageer dan nog een keer!

Reacties

 1. Dag Astrid

  Die poster is leuk maar toch liever niet op onze afdeling
  Deze is al kleurrijk genoeg!!

  Kanarie23

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, teveel daarvan zijn toch wel herkenbaar. jammer. In wezen lijkt iedereen toch op elkaar. Misschien dat ie bij i&o wat beter in het zich kan hangen. Zo laat ie zich ook al weer overschaduwen door een krantenknipsel. Ook belangrijk die evenementen in 2008, maar toch.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

  Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kom ik gelijk aan met de mentor die me eerder meenam bij zijn huisbezoeken, vechten we om de laatste parkeerplaats en zitten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. Een belafspraak is snel gemaakt en hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op petje-af variant racen we door de prestaties v