Doorgaan naar hoofdcontent

Droomwinkel


Ik woon bovenop een AH filiaal van redelijk formaat. Dat heeft soms z'n voordelen. Met Kerst ligt er altijd wat lekkers voor de deur. Best aardig. Met Valentijn kreeg ik zelfs een brief, in blanco envelop. Toch spannend. "Wegens verbouwing gesloten. Excuses voor de overlast". Met een beschrijving van wat er aan gesloop gaat plaatsvinden. Van de hijskranen tot en met de gestripte plafonds aan toe. En ze vertellen wat er voor terugkomt. Betere looproute, sneller vinden wat je zoekt, groter assortiment, nog meer winkelgenot. Kortom, het zal het wachten waard zijn. Fijn.

Als ik thuiskom van een feestje tref ik m'n Appie in desolate staat aan. Geen woord gelogen, compleet gestript. En dat slechts 4 uur na sluitingstijd. Goed bezig. Terwijl ik de schade bekijk, lopen er vier jongens voorbij. Opgefokt en klaar voor een avondje stappen. Ineens zien ze de grote leegte.

"Hé kijk, wat is hier dan aan de hand?"

Alle intelligentie op het gebied van boodschappen doen wordt in werking gezet. Eén van hen heeft oplossing.

"Oh, hier komt vast een AH to Go ofzo".

Dream on!

Reacties

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.