Doorgaan naar hoofdcontent

Post

Het verjaardagsontbijt verloopt eenvoudig en liefdevol. Lekkere broodjes en een mooi persoonlijk kado. Dat ik deze ochtend met deze lieve mensen mag beleven is al een kadootje genoeg. Dan komt de jonge dame toch nog eens binnenwandelen. Met pretoogjes en ook wel een beetje gespannen. Ze heeft een brief in de brievenbus gevonden, en die is voor mij! In zeer aandachtig en zorgvuldig geschreven letters, lees ik m'n mooiste verjaardagsbrief ooit.

LIEFE ASTRITGEVE-
LIESITEERTmetjeVER-
jAARDAG IK HOOp
DAT JE EENVIJNEVER-
JAARDAG KRIJGT EN HEEL
VEEL CADOTJESKRIJGT
1000 KUSjES DOOi!

Ik reken het goed.
(afzender bekend bij de redactie)

Reacties

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.