Doorgaan naar hoofdcontent

Twee dee


De vakantie met twee jonge logees wordt feestelijke gevierd in de bioscoop. Een winterse animatiefilm, waarvoor natuurlijk de 3D brilletjes op moeten. Altijd goed voor wat hilariteit. Het voorprogramma past zich aan de hoofdfilm aan. De ene animatietrailer na de andere spat over het scherm. Er gaat een wereld voor me open, wat staat ons nog veel avontuur te wachten!

Het laatste knallende voorfilmpje, dat me doet afvragen of ik nog wel rechtop op de stoel zit, eindigt met de knallende belofte: "Binnenkort in de bioscoop! In 2D én 3D."

Verderop draait een jonge dame zich naar de vrouw naast haar en vraagt:
"Mam, wat is twee dee?"

Reacties

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.