Doorgaan naar hoofdcontent

Twee dee


De vakantie met twee jonge logees wordt feestelijke gevierd in de bioscoop. Een winterse animatiefilm, waarvoor natuurlijk de 3D brilletjes op moeten. Altijd goed voor wat hilariteit. Het voorprogramma past zich aan de hoofdfilm aan. De ene animatietrailer na de andere spat over het scherm. Er gaat een wereld voor me open, wat staat ons nog veel avontuur te wachten!

Het laatste knallende voorfilmpje, dat me doet afvragen of ik nog wel rechtop op de stoel zit, eindigt met de knallende belofte: "Binnenkort in de bioscoop! In 2D én 3D."

Verderop draait een jonge dame zich naar de vrouw naast haar en vraagt:
"Mam, wat is twee dee?"

Reacties

Populaire scribble

Kijk om je heen

  Na de schokkende uitslag van deze verkiezing merk ik dat ik vooral heel stil word. Hoe graag ik ook mijn wijze steentje wil bijdragen aan een 'hoe komt dit toch' of 'hoe nu verder', ik geloof niet dat ik daar de stem of de pen voor heb. Ik ben meer van het fluisteren en het potlood. En van het branden van een vredesvlammetje in m'n hart en woonkamer. Gelukkig buitelen columnisten al over elkaar heen met scherpe analyses. Mijn favoriete Correspondent heeft zelfs  een heel dossier  over wat er gaande is. En natuurlijk weten onze cabaretiers hier de komende tijd ook wel raad mee.  Ik laat alle duiding en lawaai maken dan ook graag aan hen over. Wat me wel raakt en inspireert zijn de slotwoorden van Dolf Jansen op Radio1 . Laat ik mijn bescheiden podium dan maar openstellen voor zijn hoop en medemenselijkheid. Want mijn hemel wat gaan we dat nog nodig hebben... "In het volle licht stappen lijkt me nu wel een goed idee. Zie wat er gaande is. Kijk om je heen wie je