vrijdag 21 februari 2014

Lijstendag

Just another day at the office. Veel klusjes op m'n actielijst. Er klopt iets niet met de financiën. Ik verzamel alle bestellijsten van de schoolcollecties en leg die naast de lijst met facturen. Op zoek naar de fouten. Ik maak de leerlinglijsten van alle instromers in orde voor m'n collega. Zij zorgt dat ze een mooie bibliotheekpas krijgen. Ik schuif in de lijst met opleidingen voor de Bibliotheek op school, want de groepen komen helaas niet vol. Samenvoegen en verplaatsen. Ik mail de definitieve deelnemerslijsten naar de docenten en het opleidingsbureau voor een verdere afhandeling. Ik kan het allemaal nog net overzien.

De mobiel verstoort m'n flow.
"Met Jeroen van Nogwat. De lijsten zijn klaar."

...

Eh... De - Lijsten - Zijn - Klaar.
Terwijl ik zijn mededeling langzaam uitspreek om mezelf wat tijd te geven, graaf ik diep. Lijsten. Welke lijsten. Nog meer lijsten. Jeroen wie. Had ik iets opgevraagd?

"Nou eh, u hebt twee foto's afgeleverd om opnieuw in te lijsten. Die zijn klaar."

Oh... die! Die fotolijsten. Die jongen. Van de Expo. Klaar. Natuurlijk.
Die verbinding komt van diep. Meer lijsten kan ik vandaag niet aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten