Doorgaan naar hoofdcontent

Verwey's visie

Reacties

  1. Heeft meneer Stefan Verwey een website?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Trouwens...we moeten elke keer wel erg veel handelingen doen om een reactie achter te laten...elke keer weer alles invullen...beveiligingscode overtypen...niet verkeerd overtypen want anders werkt het niet....dat werkt een tikkeltje demotiverend...tikkeltje maar hoor ;-)

    Dan kan vast anders :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ stella: Verwey is onze bekende boekencartonist. Hij heeft geen eigen website, maar wel een wiki (http://nl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Verwey) en natuurlijk staan er cartoons op het net. Ik heb nog een hele voorraad!

    Ik heb ook ontdekt dat je telkens je hele riedel moet invoeren. Snap niet waarom hij dat niet onthoudt zoals wordpress dat wel doet. Heb bij alle instellingen gekeken, maar kan niks vinden. De snelste weg is Naam aanvinken en Stella typen. Gelukkig heb je een korte naam :-)

    Als iemand een tip heeft om in blogger gegevens te onthouden, ik hou me aanbevolen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we