Doorgaan naar hoofdcontent

Oost west, thuis leest 't best

Reacties

  1. Dat heb ik nou met Multatuli van Max Havelaar.Jaar in jaar uit mee op vakantie en ik kom iedere keer niet verder dan de eerste 15 bladzijden. Die kan ik overigens aardig dromen. "Ik ben makelaar in koffi, en woon op de Lauriergracht no 37", etc.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei Tom, dan doe je toch iets niet goed. Als je nou de volgende keer gewoon eens bij blz. 16 begint, misschien schiet dat iets meer op ;-) Of leg je er bij neer dat het tussen jou en Max niks meer gaat worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Tom,
    Doorlezen, het is een prachtig boek. D.w.z. dat vond ik dik 40 jaar geleden...
    'Het is guur en het is vier uur', komt dat al voor in in die eerste 15 bladzijden?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Astrid,

    Heb het boek de eenzaamheid van de priemgetallen maar gekocht en heb gisteren op het werk de eerste vier hoofdstukken gelezen. Fascinerende 4 hoofdstukken. Laat je weten hoe ik de de rest van de hoofdstukken heb gevonden. Dank nog voor de site met tips. Ga er meteen mee aan de slag.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou ja, Multatuli, Hildebrand, Nescio, las ik op mijn twintigste. Nu ben ik al lang aan Jeroen Brouwers, Reve en W.F. Hermans toe. Lezen moet leuk blijven, geen plicht...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @nimeus: En dat is precies waar ik me namens de bibliotheken van Nederland voor inzet, leuklezen! Dank voor je reactie.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Gedeelde smart

We hebben een klein feestje en nemen de kinderen mee uit eten. Om het avontuur nog groter te maken proberen we een onbekend doch aanbevolen restaurant. Een menukaart? Nee, die hebben we niet. Even de QR code scannen voor alle gerechten. Papier is zó ouderwets... Of we het concept kennen. Concept? Nou nee. Het heet 'shared dining'. De gerechten zijn iets kleiner en de bedoeling is dat je alles wat je bestelt op tafel zet en het gezellig met elkaar deelt. Oké... even schakelen... allemaal iets anders bestellen dus. En de friet, dat moet ook apart besteld worden? Ja dus. Nou, een avontuur is het wel, dat moet gezegd. Vooral als alles wordt geserveerd. Want iedereen krijgt namelijk toch gewoon z'n eigen gerecht. Ziet er goed uit hoor, maar waar zijn de lege borden om het te 'sharen'. Hoe hadden ze dit nou precies bedacht? Het avontuur wordt nog groter als de ober mijn noodles voor me zet met de opmerking: "kan een beetje pittig zijn, maar u gaat niet dood hoor.&quo